Chrudimské noviny Řidič, který v noci poškodil závoru na železničním přejezdu v ulici Obce Ležáků, ujel od nehody

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Řidič, který v noci poškodil závoru na železničním přejezdu v ulici Obce Ležáků, ujel od nehody

Chrudim - Chrudimská policie pátrá po autě a jeho řidiči, který v ulici Obce Ležáků na tamním železničním přejezdu poškodil závoru.

K události došlo podle sdělení policie ve středu v době od 22.45 do 23.15 hodin. „Neznámý řidič nezjištěného vozidla se pravděpodobně plně nevěnoval řízení vozidla, nesledoval situaci v silničním provozu a vjel na železniční přejezd v době, kdy byla dávána výstraha. Když se sklápěly či byly sklopeny závory železničního zařízení, řidič o jednu z nich zachytil, přičemž ji poškodil. Poté z místa odjel, aniž by nehodu řádně ohlásil,“ uvádí policejní mluvčí Jiří Tesař.

Dopravní policisté v této souvislosti žádají případné svědky o pomoc při zjišťování informací potřebných k šetření. „Informace mohou občané zavolat na telefonní číslo 974 572 251 nebo 974 572 262, nebo se dostavit osobně, na dopravní inspektorát v Chrudimi. Lze využít i email: cr.di@pcr.cz, nebo bezplatnou linku 158,“ dodává Jiří Tesař.

Řidič, který poškodil závoru na přejezdu v ulici Obce Ležáků, si s nahlášením dopravní nehody starosti nedělal.  Foto: PČR

Milan Kosina

Reklama

Obrázek uživatele Lolipop84
#1591 Lolipop84 7. Leden 2014 - 9:44
pokud se nepletu, tak na ve směru na Slatiňany je na lampě umístěna kamera, nevím komu patří, ale ta to mohla zaznamenat ne?