Chrudimské noviny Ošetření u zubařky se zvrhlo v potyčku chlapcova doprovodu se zdravotní sestrou a lékařkou

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Ošetření u zubařky se zvrhlo v potyčku chlapcova doprovodu se zdravotní sestrou a lékařkou

Pardubice - V urážky a strkanice přerostlo ošeření malého chlapce v jedné z místních stomatologických ordinací. Nezletilec šel k zubaři v doprovodu svých rodičů i prarodičů.

Po jeho prvním nepříjemném zubařském zážitku si ho na klín posadil 38letý děda. V průběhu následujícího zákroku se malý hoch nejspíš lekl, když uviděl na tamponu svou krev. Na řadě byl chlapcův doslova nelítostný „boj“ s lékařkou i zdravotní sestrou „o holé přežití“.

„Postup lékařky, která se údajně snažila dítko uklidnit, se nejspíš nelíbil dědečkovi. Do ordinace při pootevření dveří měl vtrhnout i otec dítěte, který údajně odstrčil zdravotní sestru tak, že upadla na stůl, čímž si přivodila lehké zranění. Po výměně názorů celá rodina z ordinace odešla, nasedla do svého vozidla a odjela pryč,“ popisuje průběh zcela neobvyklé události policejní mluvčí Eva Maturová.

Sestřička nezaváhala ani na okamžik a ihned volala na linku 158, aby uvedla, co se před malou chvílí u nich v ordinaci odehrálo. „Kolegové v dostupných evidencích zjistili jména všech účastníků popisované potyčky, které bude v nejbližších dnech za účelem objasnění situace kontaktovat. Celá záležitost je v šetření,“ uzavírá Eva Maturová.

Milan Kosina

Reklama

Obrázek uživatele Bob
#1608 Bob 20. Leden 2014 - 16:42
V tom článku je asi překlep:"..si ho na klín posadil 38letý děda." Leda, že by...