Chrudimské noviny Chrudim nechala odtáhnout ze tří ulic pět aut, jejich majitele to vyjde každého na tři a půl tisíce korun

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Chrudim nechala odtáhnout ze tří ulic pět aut, jejich majitele to vyjde každého na tři a půl tisíce korun

Chrudim - Kvůli blokovému čištění ulic Čs. armády, Škroupova a části Fibichovy ulice nechalo město v úterý odtáhnout celkem pět aut a potom je zase vrátilo zpět na místo, kde vozidla parkovala. Jejich majitele přijdou však tyto "manévry" na hezkých pár tisíc. Potvrdila to mluvčí chrudimské radnice Sylva Drašnarová.

Podle rozhodnutí městských úředníků nereagovali majitelé uvedených vozidel na několikeré předchozí výzvy ani na lístky s žádostí o přeparkování aut. „Majitelům vozů bude proto naúčtována částka za odtah ve výši dva a půl tisíce korun, Městská policie Chrudim navíc řidičům udělila pokuty ve výši tisíc korun,“ vypočítává postih Drašnarová. Strojové čištění města, které provádí v ulicích Technické služby Chrudim, bude nyní pokračovat i v následujících dnech. Řidiči by proto měli pozorně sledovat veškeré informace a dopravní značení upozorňující na postupující práce, jinak se vystavují stejnému riziku, že budou muset sáhnout hluboko do vlastní peněženky.

red

Reklama

Obrázek uživatele jjiirriikk
#1808 jjiirriikk 11. Duben 2014 - 11:13
A to by mě zajímalo na jaké vyzvy? Když se objeví značka zakaz staní týden před číštěním silnice, tak jak se to dějě , tak je to pěkná prasečarna. Ti lidé kteří odjedou na dovolenou, nebo zkratka někam pryč, na 14 dní tak jsou v pr...i. Nad tímto by se meli uředníci pořadně zamyslet.
Obrázek uživatele Lolipop84
#1809 Lolipop84 11. Duben 2014 - 18:09
je vidět, že jste neznalý zákona. Pokud tito majitelé vozidel doloží, že odjeli na dovolenou před umístěním značek tak nemusí platit vůbec nic, to je přeci logické, ž na toto zákon myslí.