Chrudimské noviny Když se vám chce na radnici čůrat, máte zpravidla smůlu

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Když se vám chce na radnici čůrat, máte zpravidla smůlu

Zúčastnil jsem se jednání na Stavebním úřadu Chrudim, který se nachází nahoře v posledním patře Městského úřadu Chrudim v Pardubické ulici. Chtělo se mi tady na WC, ale jaké bylo moje překvapení, že jsou na dveřích záchodků zvenčí koule, aby nešly otevřít. Seběhl jsem proto rychle o patro níž, tady ale koule na dveřích byly také. Ptal jsem se tedy úředníků, kam si mohu odskočit, kam chodí na městském úřadě na WC občané, tedy jejich zákazníci. A oni mě odkázali do přízemí. Tvářili se přitom soucitně, chtěli mi půjčovat klíče od "svých" záchodků a když jsme se o této situaci bavili, moc ji nechápali. Prý tam lidé dělají nepořádek, tak je to tak prostě nařízeno. V přízemí nakonec otevřeno bylo. Celé mi to ale přijde dost hloupé a vůči občanům minimálně netaktní.

Čtenář Chrudimských novin

P.S. Adresu čtenáře má redakce k dispozici.

Většina záchodků na Městském úřadu Chrudim v Pardubické ulici slouží výhradně úředníkům. Poznáte je podle toho, že jsou opatřeny zvenčí koulemi na dveřích. Občanům je určeno jediné WC v přízemí, a to bez ohledu na to, že má budova několik podlaží.  Foto: Chrudimské noviny

Reklama

Obrázek uživatele martin66
#1852 martin66 6. Květen 2014 - 9:18
Tak vždyť tam člověk jde na chvilku a než se rozkouká je většinou pryč. Tak na co WC?? A je dobře, že úředníci nemusí stát frontu a mohou se obratem věnovat vyřizování dalších úkolů!
Obrázek uživatele Aknelka
#1855 Aknelka 6. Květen 2014 - 22:09
martin66: Tak vždyť tam člověk jde na chvilku a než se rozkouká je většinou pryč. Tak na co WC?? A je dobře, že úředníci nemusí stát frontu a mohou se obratem věnovat vyřizování dalších úkolů!
Tak tohle snad ani nemůžete myslet vážně.
Obrázek uživatele Bleeer
#1856 Bleeer 7. Květen 2014 - 7:17
Nemůže. Buď je to městský úředník, nebo provokatér. :) Takže za mě: byl jsem v posledním měsíci na tom úřadě 3x a nikdy jsem tam nemusel strávit více, než 15 minut - využívám objednání přes internet. Nicméně WC pro klienty je zajímavé téma - jak to asi mají třeba na OSSZ, VZP, FÚ, ÚP,...
Obrázek uživatele Mathew
#1859 Mathew 7. Květen 2014 - 17:32
toz clovek se porad uci, priste az vyrazite na urad, zabalit se do plin a bude to v suchu.
Obrázek uživatele Lolipop84
#1860 Lolipop84 7. Květen 2014 - 18:37
Pane bože to jsou články... Zabýváte se tady uplnýma hloupostma. Záchody tam jsou, akorát v přízemí, tak co, sejdu dolů nebo to vezmu výtahem a je to. a nebudu rešit, jestli jsou nahoře na dveřích koule nebo ne. To musel být typickej Chrudimskej rejpal!