Chrudimské noviny Nahněvaný týpek vysklil v Široké ulici čelní sklo auta, které zde parkovalo na chodníku

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Nahněvaný týpek vysklil v Široké ulici čelní sklo auta, které zde parkovalo na chodníku

Chrudim - Sdělení podezření z přečinu poškození cizí věci si byl vyslechnout na zdejším policejním oddělení 49letý muž. Tomu se před časem nelíbilo parkování osobní mazdy na chodníku v Široké ulici.

Její 26letý řidič se od auta podle policejní zprávy vzdálil jen na malý okamžik. Když přišel zpět, rozhněvaný muž na něj pokřikoval, že špatně parkuje. Šofér jeho poznámku zcela ignoroval a chystal se odjet. V tom dotyčný muž „opřel“ svou dlaň, a hned dvakrát, do čelního skla. To stačilo k tomu, aby okno zcela rozbil.

„Mladý muž vyběhl z auta a „násilníka“, který chtěl utéct, chytil. Na místě s ním potom posečkal do příjezdu policejní hlídky. Kolegové následně zjistili, že podezřelý byl pod vlivem alkoholu. Dechová zkouška u něho prokázala 1,3 promile,“ uvádí policejní mluvčí Jiří Tesař a dodává, že čelní sklo muselo být vyměněno. Škoda byla předběžně vyčíslena na 10 tisíc korun. „Za uvedené jednání hrozí podezřelému v případě usvědčení až jeden rok odnětí svobody,“ uzavírá Jiří Tesař.

red

Reklama

Obrázek uživatele Ivča
#1974 Ivča 9. Červenec 2014 - 14:44
Mně se teda nelíbí parkování na chodníku taky - a to po celé Chrudimi. Ale strážníkům to zřejmě nevadí, soudě podle množství takto zaparkovaných aut.
Obrázek uživatele Lolipop84
#1975 Lolipop84 9. Červenec 2014 - 20:40
Uvědomte si kolik má Chrudim strážníků...a pak se sama zeptejte, jestli mají strážníci za naše peníze dělat jen to, že budou celý den jezdit a řešit auta co parkují špatně...tak to já osobně budu radši, když se budou zabývat důležitějšími věcmi.