Chrudimské noviny Rozjetý lídr přivítá rezervu druholigového Táborska

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Rozjetý lídr přivítá rezervu druholigového Táborska

Chrudim - Po vítězství v Brozanech čeká chrudimské fotbalisty již desáté ligové kolo. Na svém hřišti přivítají tým Táborsko B, který má v posledních kolech taktéž hodně zajímavou bilanci. Navýší lídr České fotbalové ligy svůj náskok na čele tabulky?

 

Mužstvo MFK Chrudim ani po devíti odehraných kolech nepoznalo hořkost porážky. Nejblíže k tomu byly Benátky nad Jizerou a Vltavín, oba týmy uhrály na hřišti soupeře bezbrankovou remízu. Trenéra Pavla Jirouska může těšit zejména fakt, že MFK zatím stále vozí ze hřišť soupeřů tříbodová vítězství. Naposledy to odnesly Brozany, které od Lukáše Kopeckého inkasovaly tři branky, hned dvě z nich však z pokutových kopů.

 

 

Táborsko se po nemastném, neslaném začátku soutěže začíná také zvedat. V posledních kolech se mu nebývale daří, rezerva druholigového mančaftu dokázala vyhrát již čtyřikrát za sebou. Navíc již ve čtyřech duelech neinkasovala jedinou branku, a proto má před duelem s prvním týmem tabulky hodně velkou motivaci. Jak duel nakonec dopadne? To bude jasné krátce po sobotním poledni.

Petr Dejnožka

Reklama

Obrázek uživatele Bleeer
#3738 Bleeer 26. Září 2015 - 10:03
"Po vítězství v Brozanech čeká chrudimské futsalisty již desáté ligové kolo." tohle je fotbal, futsal se nehraje na trávě.
Obrázek uživatele jetozver
#3740 jetozver 26. Září 2015 - 18:29
Jak říkám chce to méně hlavičkovat ;-)