Chrudimské noviny ANO 2011 v Chrudimi zvažuje kvůli prioritním sportům svolání mimořádného zastupitelstva, chce dát kauzu vyšetřit

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

ANO 2011 v Chrudimi zvažuje kvůli prioritním sportům svolání mimořádného zastupitelstva, chce dát kauzu vyšetřit

Chrudim - Na současné vedení zdejší radnice padl stín podezření, že manipuluje s veřejnými prostředky a navíc s nimi i nehospodárně nakládá. Důvod k znepokojení je o to silnější, že na tento stav upozornili v souvislosti s kauzou prioritních sportů někteří koaliční politici, kterým vadí, že prý dochází z pokynu úzkého vedení města k protěžování některých zájmových skupin v Chrudimi na úkor všech občanů.

Například podle zastupitele Jozefa Lörincze (SNK-ED) prohospodařila nyní Chrudim zcela zbytečně 5,6 milionu korun při opravě střechy bývalého stadionu AFK, když podle něj vcelku neuváženě prosadila záměr rekonstruovat zázemí stadionu s většinovou pomocí městských peněz a nevyčkala na odpovídající dotaci od státu, jak si podle Lörincze dříve předsevzala. Zastupitel označil toto rozhodnutí za zmatečné a lidi, kteří tuto investici i přes odpor značné části zastupitelstva protlačili, za neodborníky, kteří se snaží tímto způsobem zviditelnit, i když tím trpí veřejné finance. Právě tato investice totiž vyčerpala letošní rozpočet města natolik, že bylo nutné některé další naplánované investiční záměry v Chrudimi zastavit.

Přestali mlčet už dva koaliční zastupitelé

Lörincz šel ale ještě dál, a to v momentě, kdy se rozhodovalo o rozdělení městských dotací mezi tzv. prioritní sporty. Podle zastupitele radniční koalice byl tento záměr zmanipulován, a tak byly statisíce korun z pokladny města oproti původnímu záměru opět přiklepnuty fotbalu a vedle toho i hokeji, ačkoli měly být poskytnuty futsalovému klubu Era-Pack Chrudim, který si získal věhlas nejen v České republice, ale i ve světě a dělá našemu městu neocenitelnou reklamu. Jenže tato pravidla byla pod nátlakem vedení města změněna. Alespoň to měl zastupiteli Lörinczovi přiznat další koaliční zastupitel a předseda sportovní komise města Tomáš Vondráček (ČSSD), který se rozhodl o situaci nemlčet. Výsledkem pak bylo fiasko při hlasování zastupitelstva, kdy se radniční koalici vůbec poprvé nepodařilo prohlasovat svůj vlastní návrh ohledně dotování prioritních sportů, který tak zůstal dočasně "u ledu".

Rozklíží dotace do sportu radniční koalici?

Šlo tak v podstatě o již druhý signál, že současná radniční koalice nedrží pohromadě a názorově se v některých bodech rozchází. Zároveň se ukázalo, že nejvíce labilní je v tomto ohledu SNK-ED starosty města Petra Řezníčka a k nespokojencům v této straně se opatrně přidávají i další zastupitelé z jiných stran, včetně těch koaličních. Jinak by starosta Řezníček nebyl přinucen k dohadovacímu řízení se zastupiteli, když předtím neobhájil třímilionovou dotaci na rekonstrukci střechy bývalého stadionu AFK, která se mnohým zdála málo. Musel tak vzít nakonec za vděk podporou komunisty Ivana Bělohlávka, s jehož přispěním záměr s rozdílem pouhého jediného hlasu, byť s výhradami, prosadil. "Přesvědčovací taktika pana starosty byla obdivuhodná. Postavil nás před hotovou věc - buď zvedneme ruku pro dotaci anebo, jak prohlásil, zaplatí rekonstrukci střechy stadionu v příštím roce celou město," komentuje svoji účast na dohadovacím řízení zastupitel František Pilný (ANO 2011). "Nestačil jsem se divit, kde bere tu jistotu, že by se mu to podařilo," dodává vzápětí.

Zdeformované poměry na chrudimských sportovištích?

A právě chrudimské hnutí ANO 2011, které je v městském zastupitelstvu spolu s SNK-ED nejpočetnější, se začalo o podmínky přidělování dotací místním sportům zajímat. A protože se mu nedostává od vedení města potřebných informací, zvažuje, že požádá starostu Řezníčka o svolání mimořádného zastupitelstva, kde chce požadovat vysvětlení ke způsobu financování sportovních aktivit ve městě a nechat vyšetřit závažná obvinění, která vůči vedení radnice v souvislosti se sporty padla. Hnutí ANO 2011 se zejména nelíbí nerovnoměrně nastavená pravidla pro zdejší sporty a výchovu jejich mládeže, která zastupitel Lörincz mimo jiné označil za zdeformovaná. Zatímco fotbal nebo hokej mají v Chrudimi k dispozici veškeré zázemí městských sportovišť, k futsalu i ostatním sportům se město chová doslova jako strýček Skrblík, po nichž chce nejen komerční nájemné za využívání těchto prostor, a to ještě v plné výši, ale podmiňuje v jejich případě přidělování dotací i výchovou vlastních mládežníků, pro něž v Chrudimi není žádné zázemí. To by se mělo podle hnutí ANO 2011 ihned změnit a pravidla by měla být přenastavena tak, aby byla spravedlivá ke všem sportovním klubům ve městě a nikoli, jako doposud, pouze ve prospěch vyvolených.

Dojde i na hlasování o důvěře k současnému vedení radnice?

Zastupitelé ANO 2011 chtějí podle všeho mimořádné zastupitelstvo využít ještě k jedné věci, a to k vyvolání hlasování o důvěře současnému vedení radnice. Nepřímo to totiž vyplývá i z prohlášení tohoto hnutí, které zveřejňujeme v rubrice "Z redakční pošty". ANO 2011 v něm shrnuje poslední neúspěchy radnice a kritizuje nezvykle velký počet čtyř místostarostů ve vedení města, který podle hnutí souvisí s častými manažerskými pochybeními chrudimské radnice. Ke svolání mimořádného zastupitelstva bude nyní zapotřebí podpory více než třetiny zastupitelů. Podle Františka Pilného by se to mělo nespokojeným zastupitelům podařit.

Roman Zahrádka

Reklama

Obrázek uživatele Babišova kobliha
#3790 Babišova kobliha 6. Říjen 2015 - 12:14
Tleskám místním anonistům! Dokonale zvládnuté PR a navíc zadarmo. Co na tom záleží, že "podnikatel" deroucí se na místo starosty Pilný podniká zhruba tak, jak vypadá jeho sídlo firmy ve Václavský ulici. Ano je to ten nejodpudivější barák, kterýmu hrozí spadnutí. A tak je to s nima ve všem. Lidem vůbec nevadí, že Babiš, jejich pantáta, po němž se zklouzli až do křesel zastuputelů, byl StBák a komoušskej práskač. Lidem nevadí, že Franta populisticky hlasuje s komoušema tak, aby se zavděčil voliči. Ostatně, populismus - cokoliv, do čeho začne tahle partička a Fanouš především rejt, je čirej populismus. Na prioritních sportech se svezli společně s Lörinczem, kterej se mstí za depo, na záplavách se svezli s naštvanýma lidma (co na tom, že Řezníček má příští týden jednání právě o tomhle problému s odpovědnýma lidma - hlavně že se tam byl Fanouš podívat a zhodnotil situaci. Výsledek opět žádnej), co na tom, že rejou do Zdravýho města, když hlasování o likvidaci projektu nikde, co na tom, že pan stavitel nerozumí ani zbla stavebnictví, jak dokázal v kauze kostelní střecha a tak se dá pokračovat. Podstatý je, že každej jejich prd jim šéfredaktor Zahrádka napíše a dostatečně zpopularizuje. Tím se dostávám zase na začátek - PR zadarmo. Volič si bude pamatovat, o kom se psalo a tomu to tam taky hodí. Gratuluju!
Obrázek uživatele mišák
#3792 mišák 6. Říjen 2015 - 19:40
Pokud se chce pan Pilný věnovat politice tak, jak se věnuje podnikání, máme se na co těšit.Samé kecání a žádná realita.
Obrázek uživatele slava
#3793 slava 6. Říjen 2015 - 20:00
mišák: Pokud se chce pan Pilný věnovat politice tak, jak se věnuje podnikání, máme se na co těšit.Samé kecání a žádná realita.
A ANO je jen pan Pilný? Vidím tu jen jednu větu od něj a pod prohlášením jsou podepsáni všichni zastupitelé za ANO. Nebo se ho radniční koalice tak bojí, že tu píšou takové žvásty?
Obrázek uživatele slava
#3794 slava 6. Říjen 2015 - 20:08
Hej kobliho, Ty jsi teda kousek - Řezníček bude jednat s lidmi a k čemu to bude? Je potřeba vyřešit problém a nikoliv jen hloupě kecat. A Pilný že hlasuje hlasuje s komunistama - a to má jako hlasovat přesně obráceně než komunisti i pro nesmyslné návrhy Řezníčka, Čechlovského a spol.? Má svůj názor a podle něj hlasuje. Byl jsem na zastupitelstvu a ptal se jasně a věcně, žádná omáčka, mohl byste se od něj učit!!!! A populismus - co je populistického na snaze o řešení problémů města. A kostelní střecha - zbytečnost! To Vy tu kecáte nesmysly - to Vás jen usvědčuje z toho, že ho tu potřebujete pošpinit a očernit bez věcných argumentů. K Babišovi se nebudu vyjadřovat, nemám ho rád, volím Svobodné.
Obrázek uživatele slava
#3795 slava 6. Říjen 2015 - 20:10
A jasně by mě zajímalo, co je populistikého na ANO, když pan Lorinc prohlásil (SNK ED), že dotace byly zmanipulované vedením města? To se nedivte, že se to opozičním zastupitelům (a to není jen ANO) nelíbí.
Obrázek uživatele Roman Zahrádka
#3798 Roman Zahrádka 6. Říjen 2015 - 20:30
Babišova kobliha: Tleskám místním anonistům! Dokonale zvládnuté PR a navíc zadarmo. Co na tom záleží, že "podnikatel" deroucí se na místo starosty Pilný podniká zhruba tak, jak vypadá jeho sídlo firmy ve Václavský ulici. Ano je to ten nejodpudivější barák, kterýmu hrozí spadnutí. A tak je to s nima ve všem. Lidem vůbec nevadí, že Babiš, jejich pantáta, po němž se zklouzli až do křesel zastuputelů, byl StBák a komoušskej práskač. Lidem nevadí, že Franta populisticky hlasuje s komoušema tak, aby se zavděčil voliči. Ostatně, populismus - cokoliv, do čeho začne tahle partička a Fanouš především rejt, je čirej populismus. Na prioritních sportech se svezli společně s Lörinczem, kterej se mstí za depo, na záplavách se svezli s naštvanýma lidma (co na tom, že Řezníček má příští týden jednání právě o tomhle problému s odpovědnýma lidma - hlavně že se tam byl Fanouš podívat a zhodnotil situaci. Výsledek opět žádnej), co na tom, že rejou do Zdravýho města, když hlasování o likvidaci projektu nikde, co na tom, že pan stavitel nerozumí ani zbla stavebnictví, jak dokázal v kauze kostelní střecha a tak se dá pokračovat. Podstatý je, že každej jejich prd jim šéfredaktor Zahrádka napíše a dostatečně zpopularizuje. Tím se dostávám zase na začátek - PR zadarmo. Volič si bude pamatovat, o kom se psalo a tomu to tam taky hodí. Gratuluju!
Babišova kobliho, z Vašeho pseudonymu je zřejmé, že jste vůči hnutí ANO 2011 ostře vyhraněn a proto se od Vás nedá očekávat v tomto případě nic jiného než kritika. Dovolím si však konstatovat, že jsem ve Vašem sdělení žádnou konstruktivní kritiku nenašel. Jde spíše o snůšku nepravd, pomluv a urážek, a člověk jen žasne, kolik zloby, zášti a nenávistí ve Vás je a kolik špíny dokážete naházet na svoje okolí a své spoluobčany. Sám za sebe mohu uvést pouze to, že o žádné PR nejde, protože takový materiál má svá pravidla, kterým zřejmě nerozumíte. Pokud je záměr svolat mimořádné zastupitelstvo podle Vás placenou reklamou, pak Vám nejspíš není pomoci a mně nezbývá, než se s Vámi pro tuto chvíli rozloučit, protože každý soudný člověk by měl rozpoznat, že jste vedle jak ta jedle... :-) Přeji Vám hezký večer.
Obrázek uživatele Babišova kobliha
#3803 Babišova kobliha 7. Říjen 2015 - 11:05
slava: Hej kobliho, Ty jsi teda kousek - Řezníček bude jednat s lidmi a k čemu to bude? Je potřeba vyřešit problém a nikoliv jen hloupě kecat. A Pilný že hlasuje hlasuje s komunistama - a to má jako hlasovat přesně obráceně než komunisti i pro nesmyslné návrhy Řezníčka, Čechlovského a spol.? Má svůj názor a podle něj hlasuje. Byl jsem na zastupitelstvu a ptal se jasně a věcně, žádná omáčka, mohl byste se od něj učit!!!! A populismus - co je populistického na snaze o řešení problémů města. A kostelní střecha - zbytečnost! To Vy tu kecáte nesmysly - to Vás jen usvědčuje z toho, že ho tu potřebujete pošpinit a očernit bez věcných argumentů. K Babišovi se nebudu vyjadřovat, nemám ho rád, volím Svobodné.
No to máš recht,berane, že je třeba jednat a ne jen kecat. Tolik sebereflexe bych od voliče Svobodnejch nečekala :-D Řekni mi, prosím, co konkrétního udělal Pilný jinýho, než populistický kecy? Jednu, konkrétní věc. I ty matroše ze zastupitelstva vyjednali vaši hošové. Víš, milánku, nesmyslný blbosti především plodí pan stavitel. Jak už ho několikrát v tomhle plátku usvědčili. Jenže to se holt nevidí, protože "nejsme jako voni, makáme" :) Už jen to, že je prot tebe střecha památku numero uno v našem městě zbytečností ukazuje, jak vysoký kultůry jsi schopnej. Ale co se divím, voni Svobodní maj s kulturou celkově problém. Stačí se podívat, jak donedávna vypadala prodejna máteře vašeho machjugend :-D
Obrázek uživatele Babišova kobliha
#3804 Babišova kobliha 7. Říjen 2015 - 11:09
Roman Zahrádka: Babišova kobliho, z Vašeho pseudonymu je zřejmé, že jste vůči hnutí ANO 2011 ostře vyhraněn a proto se od Vás nedá očekávat v tomto případě nic jiného než kritika. Dovolím si však konstatovat, že jsem ve Vašem sdělení žádnou konstruktivní kritiku nenašel. Jde spíše o snůšku nepravd, pomluv a urážek, a člověk jen žasne, kolik zloby, zášti a nenávistí ve Vás je a kolik špíny dokážete naházet na svoje okolí a své spoluobčany. Sám za sebe mohu uvést pouze to, že o žádné PR nejde, protože takový materiál má svá pravidla, kterým zřejmě nerozumíte. Pokud je záměr svolat mimořádné zastupitelstvo podle Vás placenou reklamou, pak Vám nejspíš není pomoci a mně nezbývá, než se s Vámi pro tuto chvíli rozloučit, protože každý soudný člověk by měl rozpoznat, že jste vedle jak ta jedle... :-) Přeji Vám hezký večer.
Opět se mýlíte pane Z. Mrkněte třeba na profil místních anonistů na fejsbůčku. Jste-li toho schopen. Jaké články od jakého autora tam převažují? Dostala jsem tip poštou a docela jsem čuměla. Jo, jsou to vaše články a jo, jsou většinou o Frantovi a jeho velkohubým plácání, z nějž však skutek utek. Ono za PR se nemusí zákonitě platit. Občas stačí využít užitečné hlupáky, kteří napíší všechno, co se jim pošle a vůbec nepátrají po reálným stavu věcí. Hlavně že je o čem. Jak sem psala výše - volič si bude pamatovat, že se o nich psalo a pak jim to tam hodí. Odborníkům, kterým padá střecha na hlavu, protože ji "Střechy Pilný" opravili stejně, jako opravujou místní politickou scénu.
Obrázek uživatele Roman Zahrádka
#3805 Roman Zahrádka 7. Říjen 2015 - 14:29
Babišova kobliha: Opět se mýlíte pane Z. Mrkněte třeba na profil místních anonistů na fejsbůčku. Jste-li toho schopen. Jaké články od jakého autora tam převažují? Dostala jsem tip poštou a docela jsem čuměla. Jo, jsou to vaše články a jo, jsou většinou o Frantovi a jeho velkohubým plácání, z nějž však skutek utek. Ono za PR se nemusí zákonitě platit. Občas stačí využít užitečné hlupáky, kteří napíší všechno, co se jim pošle a vůbec nepátrají po reálným stavu věcí. Hlavně že je o čem. Jak sem psala výše - volič si bude pamatovat, že se o nich psalo a pak jim to tam hodí. Odborníkům, kterým padá střecha na hlavu, protože ji "Střechy Pilný" opravili stejně, jako opravujou místní politickou scénu.
Babišova kobliho, ona není kobliha jako kobliha. Jedna (ta z pekárny) voní a druhá, pokud do ní venku šlápnete, zapáchá. Osobně mám obavu, že ve Vašem případě, aniž bych se Vás chtěl nějak dotknout, je to ten druhý případ, protože se Vám práší od pera (nebo od úst) až hanba. Manipulujete tu totiž s věcmi, v kterých se evidentně neorientujete. Naše redakce, jak si můžete lehce ověřit, není příliš početná. A vzhledem k tomu obhospodařuji rubriku "Politika" takřka výhradně sám. Tudíž je nad slunce jasné, že se zde i často objevuje moje jméno. A pokud kritizujete též časté příspěvky pana Pilného, pak je to Váš boj s ním, nikoli se mnou. Nemohu totiž zato, že se ostatní chrudimští politici (lépe řečeno někteří) chovají v místním rybníku jako líní kapři anebo jsou naopak natolik prohnaní, že pouštějí informace jen tomu, komu "důvěřují" a jak právě potřebují, aby vyšla na povrch jen ta jejich "pravda", i když tím porušují nebo obcházejí tiskový zákon. Takový je bohužel reálný stav věcí, o němž se zmiňujete, jen ho nepopisujete do všech detailů. Takže, až někoho příště budete osočovat, že je hlupák, podívejte se doma nejprve do zrcadla a opláchněte se studenou vodou. Třeba Vám to pomůže prozřít... Mějte se rád (ráda) a šetřete si nervy. Ostatní, natož nadřízení, zato nestojí. Věřte mi. Vím, o čem mluvím. Přeji hezký den :-)
Obrázek uživatele camel1
#3806 camel1 7. Říjen 2015 - 14:56
O tom, kdo se zde orientuje nebo neorientuje by se dalo hóóódně moc polemizovat ..... Doporučoval bych více novinářského nadhledu. :-)
Obrázek uživatele Zdenek K
#3812 Zdenek K 7. Říjen 2015 - 19:49
Jak nekdo muze napsat: "...a tak byly statisíce korun z pokladny města oproti původnímu záměru opět přiklepnuty fotbalu a vedle toho i hokeji, ačkoli měly být poskytnuty futsalovému klubu Era-Pack Chrudim,..." Kdyz dle stavajicich pravidel pro prideleni dotaci pro prioritni sporty se castka deli mezi ty co pozadaji a jsou v poradku administrativne(viz pravidla pro prideleni v clanku z 10.srpna). Prijde mi ucelove vytazene, ze se ozval pan Lorinz az kdyz mu nekdo sahl na penize, kdyby nesahl, tak je vse v poradku a jedeme dal(Pokud stale plati, ze je zaintereovan v ERA-PACKu). :) Kazdopadne se ted konecne prioritni sporty zrusi, neni to objektivni rozhodovani... pri poslednim hlasovani komise pro SAM ohledne prio sportu jsme pro zruseni hlasovali jen ja a pan Lichtenberg. Era-pack sice reprezentuje Chrudim, ale podopra mladeze je bohuzel minimalni, alespon z toho co komisi predali.
Obrázek uživatele slava
#3817 slava 8. Říjen 2015 - 18:01
Zdenek K: Jak nekdo muze napsat: "...a tak byly statisíce korun z pokladny města oproti původnímu záměru opět přiklepnuty fotbalu a vedle toho i hokeji, ačkoli měly být poskytnuty futsalovému klubu Era-Pack Chrudim,..." Kdyz dle stavajicich pravidel pro prideleni dotaci pro prioritni sporty se castka deli mezi ty co pozadaji a jsou v poradku administrativne(viz pravidla pro prideleni v clanku z 10.srpna). Prijde mi ucelove vytazene, ze se ozval pan Lorinz az kdyz mu nekdo sahl na penize, kdyby nesahl, tak je vse v poradku a jedeme dal(Pokud stale plati, ze je zaintereovan v ERA-PACKu). :) Kazdopadne se ted konecne prioritni sporty zrusi, neni to objektivni rozhodovani... pri poslednim hlasovani komise pro SAM ohledne prio sportu jsme pro zruseni hlasovali jen ja a pan Lichtenberg. Era-pack sice reprezentuje Chrudim, ale podopra mladeze je bohuzel minimalni, alespon z toho co komisi predali.
Mně osobně přijde nehorázné, že kvůli pouhému prošetření je takový oheň na střeše. Buď Lorinc lže, pak by se měl minimálně omluvit nebo dotace byly zmanipulované a pak to je celé špatně a mělo by se to napravit lépe. Není to pak i na policii? Zdeňku K: to je možná právě o tom, že ta pravidla byla zmanipulovaná. Možná, kdyby měl futsal stejnou podporu jako fotbal, tak tu máme futsalovou evropskou ligu i mládeže.
Obrázek uživatele Zdenek K
#3824 Zdenek K 9. Říjen 2015 - 8:58
slava: Mně osobně přijde nehorázné, že kvůli pouhému prošetření je takový oheň na střeše. Buď Lorinc lže, pak by se měl minimálně omluvit nebo dotace byly zmanipulované a pak to je celé špatně a mělo by se to napravit lépe. Není to pak i na policii? Zdeňku K: to je možná právě o tom, že ta pravidla byla zmanipulovaná. Možná, kdyby měl futsal stejnou podporu jako fotbal, tak tu máme futsalovou evropskou ligu i mládeže.
No zmanipulovana pravidla, pan Lorinz mel moznost se k nim vyjadrit, jakozto zastupitel ma pravo se ucastnit projednavani. Ja bych spis rekl, ze byly nastaveny tak, ze se tam nic jineho nez-li fotbal,hokej ci futsal nedostane a jen se hada o %. Osobne se mi ty "soucasna" pravidla nelibi a nekolikrat jsem proti nim vystoupil(nejen ja), uvidime co se dostane do koncepce sportu(se kterou souvisi pravidla pro prideleni dotaci). Kazdopadne k tomu se muze vyjadrit kazdy chrudimak, do Chrudimskeho zpravodaje jsme dostali(komise) ankety-dotaznik(ackoliv z ni vypadly prave ty prioritni sporty :)). Dotazniky jsou zde(nekde v pulce)http://www.chrudim.eu/mesto/aktualne.html/14_3009-nove-cislo-chrudimskeho-zpravodaje Jinak si dovolim prihrat polevku :) a uvedu mnou sepsane body k navrhu koncepce zamerene na organizovane-neorganizovane sportovni vyziti, vcetne podpory mladeze a budu rad kdyz se chrudimaci vyjadri, co by tam chteli mit ci co naopak ne. https://forum.pirati.cz/chrudim-mestske-organy-f775/sportovni-koncepce-2015-201-t29709.html
Obrázek uživatele Pavel
#3851 Pavel 13. Říjen 2015 - 19:16
Jednoznačně souhlasím s ANO a snahou zprůhlednit financování sportů ve městě. Ti, co nesouhlasí, se něčeho bojí. Všichni, kdo jsme se v tom pohybovali víme, jak to tu chodí. Babišova kobliha zřejmě bere desátky, proto ta histerie. Já už jsem to vzdal, neměl jsem na to žaludek. Za vlády Libého, Čechlovského, Řezníčka jdou peníze úplně jinam, než by měly jít. Chtělo by tomu udělat přítrž a zároveň podpořit futsal, jinak skončí. A myslím, že těch podpásovek v Chrudimi bylo hodně, futsalisté si je nezaslouží. Doporučuji, aby se páni redaktoři zajímali například o Chrudimskou čtyřku a jejich vypuzení z Chrudimi. Škoda jich.
Obrázek uživatele Zdenek K
#3891 Zdenek K 22. Říjen 2015 - 13:36
Pavel: Jednoznačně souhlasím s ANO a snahou zprůhlednit financování sportů ve městě. Ti, co nesouhlasí, se něčeho bojí. Všichni, kdo jsme se v tom pohybovali víme, jak to tu chodí. Babišova kobliha zřejmě bere desátky, proto ta histerie. Já už jsem to vzdal, neměl jsem na to žaludek. Za vlády Libého, Čechlovského, Řezníčka jdou peníze úplně jinam, než by měly jít. Chtělo by tomu udělat přítrž a zároveň podpořit futsal, jinak skončí. A myslím, že těch podpásovek v Chrudimi bylo hodně, futsalisté si je nezaslouží. Doporučuji, aby se páni redaktoři zajímali například o Chrudimskou čtyřku a jejich vypuzení z Chrudimi. Škoda jich.
Osobne jsem se dozadoval zverejneni napr. zapisu z jednani komise vcetne komisi navrhovanych castek a ne jen tech, ktere rada schvalila,bohuzel muj navrh byl zhora zamitnut, stejne jako zverejneni kontaktu a nominujicich subjektu clenu komisi. Trebas konecne dozral cas a ted to pujde. :)
Obrázek uživatele alcohol
#3894 alcohol 22. Říjen 2015 - 14:02
Za Řezníčka padnul hokej, padne futsal, padne město :D