Chrudimské noviny Řidička renaultu dostala za zablokování Tyršova náměstí od strážníků dvoutisícovou pokutu

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Řidička renaultu dostala za zablokování Tyršova náměstí od strážníků dvoutisícovou pokutu

Chrudim - Ve středu v 10.36 hodin volal na linku 156 mužský anonym s tím, že potřebuje složit zboží u Komerční banky, ale kvůli špatně zaparkovaným vozidlům prý nemůže. Přivolaná hlídka strážníků zjistila na místě dva dopravní přestupky a jejich pachatelům nechala za stěračem vzkaz, aby se dostavili do služebny městské policie na Resselově náměstí k jejich projednání.
       
Přesně v 11 hodin dopoledne si místní občan na lince 156 strážníkům stěžoval na to, že nelze projet Tyršovo náměstí kvůli špatně zaparkovaným vozidlům. Strážníci, kteří sem přijeli, zjistili, že průjezdnost zde blokuje vozidlo Renault Mégane. Na místo se mezitím dostavila majitelka auta, s kterou byl přestupek vyřešen uložením blokové pokuty ve výši 2000 korun.

Ve čtvrtek v 05.47 hodin přivolala na pomoc strážníky obsluha čerpací stanice Shell, která měla problémy s třemi bezdomovci, kteří tady konzumovali alkohol a nechtěli areál benzinky i přes četné výzvy opustit. Hlídka, která sem přijela, mohla však už jen konstatovat, že je po problému, protože už tu bezdomovci nebyli a nebyl zjištěn ani žádný přestupek.

Roman Zahrádka

Reklama

Obrázek uživatele noxovi
#3922 noxovi 29. Říjen 2015 - 17:33
....o napadení (dva muži) ve Střeleckém parku a "zásahu" MP ve čtvrtek ráno ani slovo
Obrázek uživatele kliĎas
#3923 kliĎas 29. Říjen 2015 - 19:33
noxovi: ....o napadení (dva muži) ve Střeleckém parku a "zásahu" MP ve čtvrtek ráno ani slovo
No,ani se nedivím,oni sem nechají napsat asi jen co se jim hodí(MP) a nebo bláboly a lži.Mám osobní zkušenost.A jestlipak panu šéfredaktorovi zdůvodnili,proč podávají redakci mylné a lživé informace?To už je asi dávno pod kobercem,že?Jen připomenu,parkování v zatáčce u fy BASF.