Chrudimské noviny Řidič autobusu nemohl kvůli špatně zaparkovanému autu bezpečně projet ulicí Přemysla Otakara

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Řidič autobusu nemohl kvůli špatně zaparkovanému autu bezpečně projet ulicí Přemysla Otakara

Chrudim - V pátek v 6.49 hodin si anonym stěžoval na to, že v Revoluční ulici parkují vozidla v zákazu. Přivolaná hlídka tady zjistila tři dopravní přestupky a zanechala proto neposlušným řidičům za stěračem vzkaz, aby se dostavili k jejich projednání do služebny městské policie na Resselově náměstí. Strážníci provedli kontrolu parkování také v okolí a objevili další takový přestupek v ulici Přemysla Otakara, který vyřešili obdobným způsobem.

V 18.36 hodin přivolal strážníky do ulice Přemysla Otakara řidič autobusu s tím, že tady parkuje vozidlo, kvůli kterému tudy nemůže bezpečně projet. Strážníci následně s pomocí Policie ČR zjistili majitele uvedeného auta, který je trvale hlášen k pobytu v Pardubicích. Jelikož se ho ale nepodařilo kontaktovat, byla na vozidlo umístěna výzva, aby se dotyčný dostavil do služebny strážníků v centru města, kde s ním bude následně dopravní přestupek projednán.

Roman Zahrádka

Reklama

Obrázek uživatele Bob
#3943 Bob 1. Listopad 2015 - 15:20
Pátek 30. 10. "V 18.36 hodin přivolal strážníky... řidič autobusu s tím, že tady parkuje vozidlo, kvůli kterému tudy nemůže bezpečně projet... Byla na vozidlo umístěna výzva, aby se dotyčný dostavil do služebny strážníků v centru města, kde s ním bude následně dopravní přestupek projednán." To tam ten autobus pořád stojí?
Obrázek uživatele Roman Zahrádka
#3944 Roman Zahrádka 1. Listopad 2015 - 16:56
Bob: Pátek 30. 10. "V 18.36 hodin přivolal strážníky... řidič autobusu s tím, že tady parkuje vozidlo, kvůli kterému tudy nemůže bezpečně projet... Byla na vozidlo umístěna výzva, aby se dotyčný dostavil do služebny strážníků v centru města, kde s ním bude následně dopravní přestupek projednán." To tam ten autobus pořád stojí?
Je až s podivem, na co všechno musím odpovídat. Takže, Bobe, ještě jednou si to pomalu, prosím, přečtěte, abyste rozpoznal, jestli tam stojí vozidlo nebo autobus...
Obrázek uživatele Tomáš Velendorf
#3945 Tomáš Velendorf 1. Listopad 2015 - 17:14
:-)Bob, měl na mysli patrně to, jak se to řešilo dál, co bylo potom, když zaparkované auto, kvůli kterému nemohl projet ulicí autobus, dostalo od policie za stěrač jen lísteček. Patrně přijela odtahovka a byl odtažen ten autobus:-) Jinak by tam museli stát všichni ještě dnes - přece jen chvíli trvá, než řidič špatně zaparkovaného auta dojde na služebnu, tam se s ním přestupek projedná a teprve pak se vrátí zpět ke svému vozidlu:-)