Chrudimské noviny Proč ti nejbohatší podporují islamizaci Evropy

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Proč ti nejbohatší podporují islamizaci Evropy

Chrudim - V pátek 27. listopadu zavítá do Chrudimi uznávaný sociolog, glosátor a bývalý výrazný představitel konzervativního proudu ve straně Svobodných a vysokoškolský učitel PhDr. Petr Hampl, PhD. Sociologická přednáška začíná v 17. 30 hodin v sále Domu technických sportů na Masarykově náměstí 57, pořadatelem události je Blok proti islámu.

Petr Hampl je též autorem učebnice sociologie a několika vědeckých prací a před chrudimským publikem uvede sociologické vysvětlení na téma “Proč ti nejbohatší podporují islamizaci Evropy.” Program diskusního večera zahájí v půl šesté příspěvkem “Kam kráčíš, Německo?“ RNDr. Marian Kechlibar, Ph.D. matematik a vědec s hlubokým zájmem o dějiny a jejich zákonitosti. Autor se pokusí osvětlit současnou německou realitu v kontextu nezvládnuté imigrační politiky, z toho plynoucí rizika, možné důsledky pro Německo, sousední státy, ale i celou Evropu.

Program zakončí debata s posluchači moderovaná hudebníkem a spisovatelem Mgr. Petrem Štěpánkem. 

Věra Nevečeřalová

Reklama

Obrázek uživatele Ivča
#4070 Ivča 25. Listopad 2015 - 10:09
Můžete mi vysvětlit, proč se propůjčujete k takovéto reklamě?
Obrázek uživatele jetozver
#4071 jetozver 25. Listopad 2015 - 15:35
Jde o informaci jako je každá jiná. Navíc podle mě a mých známých soudě zde islám a uprchlíky nechce více jak 85 % lidi.