Chrudimské noviny Šéfem Městské policie v Hrochově Týnci se stane bývalý chrudimský a skutečský strážník Pavel Kouba

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Šéfem Městské policie v Hrochově Týnci se stane bývalý chrudimský a skutečský strážník Pavel Kouba

Hrochův Týnec - Novým velitelem Městské policie Hrochův Týnec bude Mgr. Pavel Kouba, dosavadní zástupce vrchního strážníka Jiřího Stuny ve Skutči, jenž zvítězil ve výběrovém řízení, které vypsala na tuto funkci obec. Hrochův Týnec se totiž v posledních letech potýká s nebývalým nárůstem pouliční kriminality, jež je přičítána na vrub romské komunitě, která se nechala zlákat k bydlení v místních ubytovnách.

Pavel Kouba začínal před lety jako řadový strážník u Městské policie Chrudim, kde sloužil několik let, než odsud odešel s Jiřím Stunou a některými dalšími do nově vzniklé Městské policie Skuteč, kde má za sebou další, více než desetiletou službu. Mezitím stihl vystudovat vysokou školu a angažoval se také v občanské iniciativě Holešovská výzva. "Vzhledem k tomu, že budou naše rajóny sousedit v Luži a Chrasti, tak budeme i nadále spolupracovat," těší se jeho dosavadní nadřízený a dlouholetý spolupracovník Jiří Stuna.

Roman Zahrádka

Reklama

Obrázek uživatele platek
#4301 platek 16. Leden 2016 - 4:21
Panebože :-D tak to nelze nic jineho, než městu pogratulovat;-)
Obrázek uživatele Jirka Stuna
#4311 Jirka Stuna 16. Leden 2016 - 21:10
Plátku chápu, že se cítíš nedoceněný a zvlášť teď, když si nedostal zástupce, ale opravdu se nemusíš do Pavla navážet a takto veřejně projevovat svoji závist.