Chrudimské noviny Na křižovatce u Parama bude o víkendu kvůli vyztužení mostu částečně omezena doprava a řízena kyvadlově

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Na křižovatce u Parama bude o víkendu kvůli vyztužení mostu částečně omezena doprava a řízena kyvadlově

Pardubice - Už tento víkend čekají řidiče v souvislosti s realizací druhé etapy stavby Pardubice - Trojice dopravní omezení na komunikaci I/37 v úseku nadjezd Paramo. Z důvodu prací spojených s vyztužením mostního provizoria bude v sobotu 6. února od osmi do 14 hodin řešen provoz na 40metrovém úseku kyvadlově.

Možné objízdné trasy.  Foto: Magistrát města Pardubice

Dopravu budou řídit pracovníci stavby. V neděli 7. února nechá stavitel, tedy Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD), uzavřít mostní provizorium mezi 13. a 16. hodinou úplně. Nákladní doprava bude mít od 13 hodin v daném úseku zákaz jízdy. „Víme, že plánované dopravní omezení jistě znepříjemní mnoha lidem víkendové cestování, ale je to nutnost, bez níž by náročná stavba, kterou provádí ŘSD, nemohla pokračovat. Prosíme proto v této souvislosti všechny řidiče o shovívavost a zároveň také žádáme ty, kteří mohou nechat o víkendu svá auta doma a použít jiné dopravní prostředky, aby tak učinili,“ říká náměstek primátora zodpovědný za dopravu Jiří Rozinek (ANO 2011) s tím, že v době uzavírky budou po městě vyznačeny objízdné trasy.

Roman Zahrádka

Reklama

Obrázek uživatele chrudimský rodák
#4405 chrudimský rodák 1. Únor 2016 - 23:23
kam zmizela ta fotka - to jediné důležité o čem je ten článek?