Chrudimské noviny Do Chrudimi přijíždí ve čtvrtek diskutovat ministr vnitra Chovanec. Socialisté startují předvolební kampaň

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Do Chrudimi přijíždí ve čtvrtek diskutovat ministr vnitra Chovanec. Socialisté startují předvolební kampaň

Chrudim - Slavnostní odstartování předvolební kampaně socialistů se odehraje ve čtvrtek 31. března v 17 hodin v budově městského úřadu v Pardubické ulici. Právě v tento den přijede do města ministr vnitra České republiky Milan Chovanec (ČSSD). Oficiálně by se mělo jednat o diskusi týkající se migrace.

Diskutovat s Chovancem může každý, kdo si zprávy poskytnuté médiím na poslední chvíli všimne dostatečně včas. Ministra Chovance bude doprovázet chrudimský poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jan Chvojka (ČSSD).

Vydojí Jan Chvojka z Chrudimáků hlasy do blížících se voleb?  Foto: Chrudimské noviny

Chvojka na sebe v nedávné minulosti nechtěně upozornil emailovou korespondencí, kterou z jeho schránky měli „vysát“ nacionalističtí hackeři. Ta obsahovala jak údajné Chvojkovy snahy protlačit na vysoké úřednické pozice ve vládě svého stranického kolegu Jindřicha Taubera, tak i velké množství odkazů na pornografické servery, které měl poslanec podle hackerů navštěvovat. V současné době pro změnu Jan Chvojka, který je profesí právník, připravuje zákon, jenž by měl omezit podnikání členů vlády. Takzvaný „Lex Babiš“ má teď podporu ústavněprávního výboru sněmovny.

Příčinou náhlého zájmu politiků o druhé největší město Pardubického kraje jsou blížící se volby do krajského zastupitelstva. Ty se uskuteční letos na podzim.  

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele pejskar
#4721 pejskar 11. Duben 2016 - 9:57
Už jste tak nějak pár týdnů "za opicemi" a nejen tímto článkem!!!!Aktualizujte nebo ztratíte tu "spoustu" čtenářů!!!!