Chrudimské noviny Patří Kateřina Jánská do dozorčí rady Vodovodů a kanalizací Chrudim?

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Patří Kateřina Jánská do dozorčí rady Vodovodů a kanalizací Chrudim?

Chrudim – Časy se mění, co bylo včera, to už dnes nemusí platit. Vztahuje se to na ty, kdo dříve zasedali v městském zastupitelstvu a třeba i radě města, dnes již je v těchto funkcích nahradili jiní. Kateřina Jánská je už jen pouhou úřednicí, přesto dál funguje v dozorčí radě Vodovodů a kanalizací Chrudim (VaK).

Na radnici se proto teď obracejí Chrudimáci, jimž se nelíbí, že ve vedení této společnosti působí člověk, jenž nevzešel z voleb. Kateřina Jánská totiž již v zastupitelstvu města a městské radě dávno nezasedá, protože ji sem komunální volby nevynesly. Je z ní opět technik údržby městské zeleně.

Předsedou představenstva VaKu Chrudim je stranický kolega Jánské, místostarosta Jan Čechlovský (ODS). V samotné dozorčí radě zastupuje město ještě starosta Petr Řezníček (SNK – ED). „Kateřina Jánská byla do dozorčí rady společnosti VaK Chrudim navržena chrudimským zastupitelstvem v březnu 2014 jako tehdejší členka zastupitelstva a rady města. Členkou dozorčí rady VaK Chrudim byla zvolena na řádné valné hromadě společnosti v červnu 2014 s mandátem do roku 2018,“ říká k účinkování Jánské v dozorčí radě tisková mluvčí radnice Sylva Drašnarová. Záleží tedy na zastupitelích, zda Jánskou v její funkci ponechají.  

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele rodacka
#5358 rodacka 24. Leden 2017 - 10:32
...to vám ta Kateřina Jánská ale musela hodně přišlápnout nohu,že se po ní vozíte...když má mandát do r. 2018,nevím,co vlastně probíráte...není o čem psát,co?????
Obrázek uživatele Pseudovalenta
#5360 Pseudovalenta 24. Leden 2017 - 13:51
Kdo na neho jen spatne koukne, ci se neco doslechne od svych 2-3 znamych, hned utoci. Tak se pozna egoista a zakomplexovany clovicek. A co teprve do rodiny jak rad kope ;-)
Obrázek uživatele Prosťáček Boží
#5361 Prosťáček Boží 24. Leden 2017 - 16:57
Úřednictvo se slétlo a už jede :-D Škoda, že Valenťák do diskuzí už nepíše. Na druhou stranu ho chápu...kydat hnůj a probírat se zvratky zhzených ctitelů, koho by to bavilo...
Obrázek uživatele Jakub Valenta
#5362 Jakub Valenta 24. Leden 2017 - 17:00
Tak to tolik neprožívejte :) Třeba příště napíšu zase o vás, až nebude co psát ;)
Obrázek uživatele Pseudovalenta
#5366 Pseudovalenta 24. Leden 2017 - 23:25
Nepise? Trvalo to 3 minuty :-)) Nevydrzi nepsat :-))