Chrudimské noviny Místostarosta Čechlovský zkusí štěstí při podzimních volbách do sněmovny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Místostarosta Čechlovský zkusí štěstí při podzimních volbách do sněmovny

Chrudim – Zatímco ostatní politické strany podřimují, místní buňka ODS zdaleka nespí. Blížící se sněmovní volby, jež vypuknou letos v říjnu, vyžadují na kandidátku správné muže a ženy, kteří budou hájit vlajku s modrým ptákem.

Začátkem února tak zavítala do Chrudimě první místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija, aby se zde zúčastnila oblastního sněmu. Musíme se více postavit na stranu živnostníků a podnikatelů, bránit je. Mnozí přehlížejí, že právě tato skupina je jedním z hlavních pilířů ekonomiky České republiky," řekla Alexandra Udženija během diskuse s delegáty oblastního sněmu. Ti se také zajímali o některé věci o činnosti a vývoji v Poslanecké sněmovně a na tyto otázky jim odpověděl přítomný pardubický poslanec za ODS Simeon Karamazov.

Hlavními body oblastního sněmu bylo projednat běžné procedurální a ekonomické záležitosti a zejména pak nominovat kandidáty pro podzimní volby. Chrudimská oblast je poslední oblastí, která začátkem února provedla nominace a regionální rada a následně regionální sněm bude moci navrhnout konečnou podobu kandidtání listiny ODS v Pardubickém kraji.

Kdo by na prvním místě kandidátky hledal bývalého poslance a starostu města Chrudim Jana Čechlovského, ten by hledal marně. O jeho místě na kandidátní listině zatím není rozhodnuto, ale tentokrát ho prozatím spolehlivě přeskočil zastupitel z Hlinska Vojtěch Kyncl. Ten se totiž stal oblastní jedničkou. Dalšími kandidáty bez upřesnění pořadí jsou Milan Bušek, Jan Čechlovský, Jan Heřmanský, Jiří Kubeš, Miroslav Kudláček, Luděk Pinta, Alena Stránská a Jan Švadlenka.

red

Reklama

Obrázek uživatele bubos
#5451 bubos 21. Únor 2017 - 11:09
pozor na něj, to je ten člověk - bývalý poslanec ODS za Nečase, který, když byla tzv. krize a muselo se šetřit a zmrazovaly se platy a nezvyšovaly se nikde (ve zdravotnictví nic, důchodcům celých 40 Kč za rok, aby nebrblali), tak prosadil přílepek do zákona, že poslancům se nezmrazily platy, naopak dále navyšovaly... Prostě správný vikuk. Toho si zvolte a budete koukat... jak na vás s... (kašle)
Obrázek uživatele platek
#5452 platek 22. Únor 2017 - 6:24
Je ovšem potřeba se podívat co udělal pro Chrudim a okolí a tam toho udělal dost.
Obrázek uživatele hana
#5453 hana 22. Únor 2017 - 9:02
Bubos nevidíte si ani na špičku nosu. Vy nevíte proč se ujmul toho nepopulárního návrhu ? Právě proto, že nekašlal na lidi z Chrudimska...
Obrázek uživatele bubos
#5454 bubos 22. Únor 2017 - 9:39
tak ještě něco: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/208452801240023/ pořádně si ten link prohlédněte cca od 15 minuty do konce
Obrázek uživatele platek
#5455 platek 22. Únor 2017 - 11:45
Tak ceskou televizi si urcite poustet nebudu. Ta vysila reportaze podle toho kdo je zrovna u moci. Proste kdyby tam pan Čechlovský nebyl a neudelal tento nepopularbi krok, tak ten obchvat kolem Chrudimi stále není, protoze by se na nej nenasli penize.
Obrázek uživatele Jan Navrátil
#5457 Jan Navrátil 22. Únor 2017 - 17:55
platek: Je ovšem potřeba se podívat co udělal pro Chrudim a okolí a tam toho udělal dost.
To se teda divím, platek co na všechno nadává a haní,najednou pěje na někoho chválu. Ale zrovna pěje na člověka, který si to vůbec nezaslouží.Zrovna tady by byli na místě ta je obvyklá slova kritiky.
Obrázek uživatele platek
#5458 platek 22. Únor 2017 - 19:19
Ne ne ne a to i kdyby jste se na hlavu stavěli, tak ja říkám, že pan Čechlovský je muž na správném místě. V politice není nikdo dokonalý.
Obrázek uživatele Jan Navrátil
#5459 Jan Navrátil 22. Únor 2017 - 19:44
platek: Ne ne ne a to i kdyby jste se na hlavu stavěli, tak ja říkám, že pan Čechlovský je muž na správném místě. V politice není nikdo dokonalý.
Váš názor respektuji. Jenom nevím jak jste k němu došel.To musíte mít jiné informace než má zbytek lidí.Všechny lidi co znám tak neřeknou nic dobrého na adresu pana Čechlovského.Abych řekl pravdu, tak váš kladný ohlas na pana Čechlovského je první, který jsem v životě slyšel :) Všechno je jednou poprvé :)
Obrázek uživatele platek
#5468 platek 23. Únor 2017 - 15:55
Jan Navrátil: Váš názor respektuji. Jenom nevím jak jste k němu došel.To musíte mít jiné informace než má zbytek lidí.Všechny lidi co znám tak neřeknou nic dobrého na adresu pana Čechlovského.Abych řekl pravdu, tak váš kladný ohlas na pana Čechlovského je první, který jsem v životě slyšel :) Všechno je jednou poprvé :)
Vidíte to :-) všechny co znáte ho nemají rádi a přesto se stal již v minulosti starostou, poslancem a mistostarostou, tak si říkám, že kdo ho tam vlastně zvolil :-D
Obrázek uživatele Jan Navrátil
#5469 Jan Navrátil 23. Únor 2017 - 18:35
platek: Vidíte to :-) všechny co znáte ho nemají rádi a přesto se stal již v minulosti starostou, poslancem a mistostarostou, tak si říkám, že kdo ho tam vlastně zvolil :-D
Tu otázku jsem si kladl již mockrát :) Na všechna místa nejsou potřeba hlasy běžných občanů.
Obrázek uživatele Kučerovi
#5475 Kučerovi 24. Únor 2017 - 22:09
bubos: tak ještě něco: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/208452801240023/ pořádně si ten link prohlédněte cca od 15 minuty do konce
Asi špatný link. To je o Libým a to tu ví každý jak to bylo a jaká hlavní trojice lidí v tom figurovala-jeden politik, druhý začínající podnikatel a třetí co to hlavně financoval. To Čechlovský asi ani nebyl na radnici.
Obrázek uživatele Ivča
#5485 Ivča 27. Únor 2017 - 17:43
Nebýt pana Čechlovského, nemáme obchvat-to si uvědomme.
Obrázek uživatele Jokl
#5486 Jokl 27. Únor 2017 - 20:36
Ivča: Nebýt pana Čechlovského, nemáme obchvat-to si uvědomme.
To tvrzení je hodně nevkusné. Že by místostarosta Čechlovský používal přezdívku Ivča? :)
Obrázek uživatele camel1
#5492 camel1 28. Únor 2017 - 17:01
Docela dobře se tady bavím. :-) Komentáře platka, Ivči a hany u mě vyvolaly upřímný úsměv. No vůbec přeci nevadí jestli je nebo není někdo lump, hlavně že máme obchvat. :-) Jestli tomu dobře rozumím, tak tenkrát ten přílepek v zákonu, aby si poslanci mohli přidat peníze (v době, kdy se všude muselo šetřit) udělal vlastně jenom kvůli tomu, aby Chrudim měla obchvat. :-) Pamatuji si velmi dobře, jak to obhajoval. Musel napravit "nesystémovou věc". Vlastně se pro Chrudim obětoval ..... :-) No nevím, přeberte si to každý jak chcete .......
Obrázek uživatele sidelko
#5508 sidelko 2. Březen 2017 - 14:28
Přátelé, již se nenapadejte. Jana Čechlovského - přílepkového chrudimského obchvatáře - prostě v budoucnosti nevolte. Ale stejně jen získáte ve volbě jedinou jistotu, kterou je nejistota, jak to dopadne.