Chrudimské noviny Válka mezi úřednicemi. Důvodem je zapomenutý Den země

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Válka mezi úřednicemi. Důvodem je zapomenutý Den země

Chrudim – Spolupráce mezi jednotlivými odbory na místním městském úřadě není vždy tak „sluníčková“, jak se veřejnost snaží přesvědčit vrcholné vedení městě. Úředníci si již několik dní šeptají o nevypsané válce mezi manažerkou projektu Zdravé město Šárkou Trunečkovou a tiskovou mluvčí Sylvou Drašnarovou.

Co je důvodem animozity mezi oběma dámami? Tunečková a její spolupracovníci patří mezi hlavní organizátory Dne země v úterý 25. dubna na Resselově náměstí. Jde o každoroční akci, na níž účast zajišťují především učitelky mateřských škol a jejich svěřenci. Předvedou se zde třeba technické služby ředitele Zdeňka Koláře a jejich dnes již legendární čtyřkolka určená ke sbírání psích výkalů.

Co se ale letos nestalo. Podle interních informací je právě Drašnarová, jež sedí v redakci Chrudimského zpravodaje společně se svým „parťákem“ z tiskového odboru Davidem Prokopcem, zodpovědná za lapsus, jenž nemá obdoby. Uvedená akce v dubnovém zpravodaji inzerována není, přestože Trunečková Drašnarové dodala všechny potřebné podklady. Zda tisková mluvčí zapomněla, nebo zkrátka sabotovala oblíbenou akci, není zatím jasné.

Finančních postihů se však úřednice bát nemusí. Starosta Petr Řezníček (SNK – ED) za svou tiskovou mluvčí stojí.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele xyz
#5647 xyz 25. Duben 2017 - 10:27
Skvěle. Článek o hov.., tedy o stroji na ně. Chrudimské Aha nebo Blesk? Hm, to tu ještě nebylo. Co bude dál? Chrudimská módní policie? Jaké si vzal asi dnes pan starosta ponožky? Skvěle hlídači demokracie :-)
Obrázek uživatele Chrudimské bahno
#5651 Chrudimské bahno 26. Duben 2017 - 6:50
Přesně! Maj ratši napsat o propadáku v režiji chrudimských kosáků, kterých tam v sobotu bylo přesně pět a půl a účasti na dni země kde ouřadové zasejc přečíslili návštěvníky. Se tolik nezlob, Peťo, zas to bude dobrý.