Chrudimské noviny Pozor na uzavřenou silnici z Dražkovic do Pardubic!

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Pozor na uzavřenou silnici z Dražkovic do Pardubic!

Pardubice/Chrudim - Od 3. dubna do 7. května je uzavřen jeden jízdní pruh silnice I/37 ze směru od Chrudimě do Pardubic, a sice od mimoúrovňové křižovatky (MUK) u Dražkovic po MUK závodiště Pardubice. Především v časných ranních hodinách se tu tvoří fronty, které sahají až k místní části Medlešice.

Objízdné trasy jsou následující:

  1. Pro nákladní dopravu nad 7,5 tuny > Chrudim, silnice I/17 – Bylany – Nový Dvůr, silnice III/32228 Nový Dvůr – ROzhovice – Pardubice, Staré Čivice – MUK Závodiště

  2. Pro vozidla do 7,5 tuny > Pardubice, Dražkovice, silnice II/324 MUK Dražkovice – MK – ulice Chrudimská – křiřovatka s MK – ulice Pod Břízkami, ulice S.K. Neumanna – ulice Anenská – křižovatka s I/36 (ulice. Kpt. Jaroše, ulice Hlaváčova)

  3. Pro osobní vozidla > Pardubice, Dražkovice, silnice II/324 MUK Dražkovice – MK – ulice Chrudimská, ulice Jana Palacha – křižovatka s II/322, silnice II/322 (ulice Teplého) – MUK Závodiště

red

Reklama

Obrázek uživatele emik
#6391 emik 11. Duben 2018 - 9:24
Jako obvykle, Chrudimský deník si důležitých věcí všimne až po všech ostatních. Ale zato tam jsou odkazy na kafe.cz, celebrity a jiné důležité články.