Chrudimské noviny Lídr Hnutí ANO 2011 František Pilný zneužil fotku s Dagmar Peckovou

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Lídr Hnutí ANO 2011 František Pilný zneužil fotku s Dagmar Peckovou

Chrudim – „Z ostudy kabát,“ říká jedno staré české rčení. V těchto dnech by se dalo aplikovat na lídra zdejší kandidátky Hnutí ANO 2011 Františka Pilného. Důvodem je neobratné využití popularity slavné operní pěvkyně Dagmar Peckové v neoficiální tiskovině hnutí, Novinách Chrudim.

Čeho se Pilný, potažmo vydavatel těchto „novin“ dopustil? Lídr Hnutí ANO 2011 se nechal po jednom z koncertů „Zlaté Pecky“ vyfotit s operní divou a následně tuto ne příliš povedenou fotografii využil v propagačních materiálech maskovaných za noviny. Tyto „noviny“ poté distribuoval do schránek obyvatel města. Překvapivě se neobtěžoval Peckové zeptat, zda s takovým využitím obrázku souhlasí. Vzhledem k úzkým vazbám na starostu města Petra Řezníčka (SNK – ED), jimiž se pěvkyně netají, nejspíše logicky předpokládal zamítavé stanovisko. Smršť, která se strhne poté, co Dagmar Pecková na toto frapantní zneužití přijde, nedokázal podle všeho vůbec odhadnout. Více o kauze obsahuje video vložené níže.

Není to zdaleka jediná věc, která odpůrcům „babišovců“ v Chrudimi leží v žaludku. Martina Kepková třeba jen těžko chápe, jak je možné, že dům stavitele Pilného v Nezvalově ulici vypadá tak, jak vypadá. Podobně přitom vypadá i dům v ulici Václavské, který je svým vzhledem mezi jinak opravenými nemovitostmi opravdovou pěstí na oko.

Kovářova kobyla...  Foto: Chrudimské noviny

„Zajímalo by mne, zda ta nemovitost, kterou u nás v ulici z části vlastní jistý pan Pilný, je opravdu jeho, nebo se jedná o shodu jmen. Ten dům je tak obrostlý, že chodník téměř nejde používat, ještě, že se občas sousedé smilují a ten porost zkrotí,“ ptá se nevěřícně Kepková. 

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele mm
#6640 mm 3. Říjen 2018 - 11:08
Jee, tady se někdo začíná seriózně bát, že po volbách půjde od válu ... no to je super :-)
Obrázek uživatele devin m
#6641 devin m 3. Říjen 2018 - 13:22
Tak jsem do poslední chvíle čekal, jestli František Pilný (ANO) všem ukáže, že má koule a odstoupí z kandidátky ANO. Dne 18.5.2017 prohlásil v článku zveřejněném v těchto novinách, cituji: "Šel jsem do politiky s jinými ideály." Pořád mu jaksi nedochází, že už zase vlezl "jinam". Nejdřív VV, pak do ANO. Ten člověk lže a, bohužel, jednoduchej volič mu to žere i s chlupama. Já se moc a moc těšil, že uvolněné místo na kandidátce zaujme jeho "chrudimský Marek Prchal" alias "esoterik" Roman New Zahrádka. Že by mohlo být zaděláno na veselý předvolební příběh: celou Chrudim a okolí zaplaví bilboardy s ještě obéznější figurou a se srdcervoucím heslem "Posílám vám světlo a lásku a komunisty a ANO". (A přečtěte si NovinyChrudim, vypadá to, že komunisti začnou brzo znárodňovat "kapitalistický" majetek :-) ).
Obrázek uživatele chrudimák
#6642 chrudimák 3. Říjen 2018 - 14:29
Ono to s tou věhlasnou stavební firmou taky nebude tak horké - od známého z Chrasti se ke mně dostala informace jakým stylem opravuje zdejší ZUŠ, kde vyhrál výběrové řízení - je to místním spíš pro smích jak práce probíhají ..... Asi volby jsou přednější ....
Obrázek uživatele slava
#6643 slava 3. Říjen 2018 - 14:38
Jen házejte špínu, už nevíte co psát? Docela by mě zaujal ten původní článek a jak byla fotka zneužita.Paní Peckovou znám a myslím si o ní své. A ještě koukám, že na plotě je plakát Pirátů, že by chyba?
Obrázek uživatele devin m
#6644 devin m 3. Říjen 2018 - 15:01
Slavo, nerozčiluj se, beztak už všichni vědí, že ANO je tvoje krevní skupina :-). Ten článek i s fotkou najdeš s největší pravděpodobností dnes ve své schránce. A pokud ne, prohrábni kontejnery na papír (poznáš je podle modré barvy), určitě tam najdeš výtisků spoustu :-). Plakát Pirátů na Pilnýho baráku chyba není, mladé komunisty je třeba podporovat již od mládí. :-)
Obrázek uživatele devin m
#6645 devin m 3. Říjen 2018 - 15:31
Slavo, píše se o tom i jinde: http://forum24.cz/clen-ano-zneuzil-fotografii-s-dagmar-peckovou-pevkyne-se-ostre-ohradila/
Obrázek uživatele Jokl
#6647 Jokl 5. Říjen 2018 - 9:09
Pan Pilný je známý intrikán, ale tady to s redaktorem Zahrádkou trochu překombinovali:)
Obrázek uživatele slava
#6648 slava 5. Říjen 2018 - 13:26
Myslíte s tou Královskou cukrárnou a rakvičkami? :-)
Obrázek uživatele slava
#6649 slava 5. Říjen 2018 - 13:26
Myslíte s tou Královskou cukrárnou a rakvičkami? :-)
Obrázek uživatele slava
#6650 slava 5. Říjen 2018 - 13:29
devin m: Slavo, nerozčiluj se, beztak už všichni vědí, že ANO je tvoje krevní skupina :-). Ten článek i s fotkou najdeš s největší pravděpodobností dnes ve své schránce. A pokud ne, prohrábni kontejnery na papír (poznáš je podle modré barvy), určitě tam najdeš výtisků spoustu :-). Plakát Pirátů na Pilnýho baráku chyba není, mladé komunisty je třeba podporovat již od mládí. :-)
Piráti a mladí komunisti, hrabe Ti?
Obrázek uživatele devin m
#8023 devin m 12. Prosinec 2018 - 16:36
Nechcete se někdo vsadit, jestli Zlatá Pecka 2019 bude, či nebude? :-) Já říkám, že nebude. Pilnej se nikomu omlouvat nebude a festival se zruší. Neboť Pilnýho sluha Zahrádka už starostovi "nenápadně" připravuje půdu pod nohama. Jak jinak chápat jeho slinty o tom, že "veřejné mínění se proti němu /festivalu/ začíná obracet" nebo "lidé chtějí vědět, zda festival přináší zisk". Jo, děláte to, soudruzi, moc dobře ... Každý pokus o kulturní oživení města je třeba zadupat do země.
Obrázek uživatele Zbyněk Kotúč
#8025 Zbyněk Kotúč 12. Prosinec 2018 - 20:29
to devin m: Něco mi to připomíná, pamatujete si toto? "Aby né mysme mohli říct, že strana si to žádá, ale že lid si to přeje". :-)).
Obrázek uživatele Heboučký
#8029 Heboučký 12. Prosinec 2018 - 21:43
Tak s Peckou je konec. Pilný zapojil svého prolhaného a zlodějského slouhu Z (který za to dostal na FB pořádně přes čuňu - https://www.facebook.com/dagmar.peckova.39/posts/2082352615410299 ) a Pecková Dagmar Pecku odpískala. Bravo, tak teď snad pozvou toho Michala Davida s Evou a Vaškem. To by tak vkusu jejich elektorátu odpovídalo.
Obrázek uživatele devin m
#8031 devin m 13. Prosinec 2018 - 10:04
Heboučký: " Bravo, tak teď snad pozvou toho Michala Davida s Evou a Vaškem. " Nebo Maxim Turbulenc. To aby starosta Pilný se Zahrádkou příliš nevyčnívali. Do šířky :-).
Obrázek uživatele Zbyněk Kotúč
#8034 Zbyněk Kotúč 14. Prosinec 2018 - 16:49
Gefahr! Danger! Opásnosť! Vymývání mozků části obyvatel Chrudimského regionu pokračuje. Totiž - už i Roman Zahrádka zařadil do svého slovníku slovo KAMPAŇ :-). Romane, chápu, že to všechno je jenom hra s přirozenou inteligencí nebo blbostí voličů. Ale řekni mi upřímně, máš to zapotřebí? Pro pár zlaťáků nechat ze sebe udělat kurvu prodejnou?