Chrudimské noviny Nahradí Kadeřávka Martinek?

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Nahradí Kadeřávka Martinek?

Chrudim – Svou, pro někoho, nečekanou výpovědí, způsobil Jiří Kadeřávek městu pořádné problémy. Alespoň tak se nyní tváří většina místních politiků z radniční koalice. Podle všeho jde jen o dobře maskovanou přetvářku. Na webu radnice se objevila výzva, z níž plyne, že kancelář šéfa Chrudimské besedy hledá nového „nájemníka“.

Likvidace nepohodlného šéfa Chrudimské besedy se však připravovala delší čas. Chrudimské noviny o ní informovaly již krátce po volbách. „Koncem loňského roku, konkrétně 21. prosince, Piráti znectili Jiřího Kadeřávka při jednání na radnici jako šéfa, který za 27 let, doslova, neudělal za korunu poctivé práce. Místostarosta Petr Lichtenberg si přisadil s nákupem kávovaru,“ přibližuje přístup vedení města k bývalému řediteli Chrudimské besedy zdroj blízký vedení radnice. Při znalosti těchto interních informací, vycházejí pozdější „nářky“ místostarosty Pavla Štěpánka (Piráti) na Kadeřávkovu neurvalost, v níž s Pirátem „vyrazil dveře“, poněkud do prázdna.

Jiří Kadeřávek proto chtěl skončit již koncem letošního února. Nakonec si rezignaci rozmyslel. Ještě však netušil, že ho starosta František Pilný (ANO 2011) se svou „kulturní úderkou“ - Richardem Herbstem a Janem Axmanem (oba ANO 2011) nepodrží v kauze „taneční“. Zkrátka, ona pověstná poslední kapka.

Nejde o nic nečekaného, protože již před volbami zdejší Hnutí ANO 2011 podle všeho něco ve své kuchyni na Kadeřávka „uvařilo“. Svou roli v této věci měli sehrát i Tomáš Martinek, který se netajil touhou vést Chrudimskou besedu. A to údajně lépe, že odstoupivší šéf Jiří Kadeřávek.
Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele tomas_vlasta_martinek
#8501 tomas_vlasta_ma... 10. Duben 2019 - 10:51
Vážený pane Valento, žádám Vás o smazání na Vašem webu fotografie mé osoby, jejíž zveřejnění nebylo z mé strany odsouhlaseno. Klidně se ozvěte a pošlu Vám jinou. Děkuji, Tomáš Martinek, Chrudim
Obrázek uživatele Jakub Valenta
#8502 Jakub Valenta 10. Duben 2019 - 11:11
tomas_vlasta_martinek: Vážený pane Valento, žádám Vás o smazání na Vašem webu fotografie mé osoby, jejíž zveřejnění nebylo z mé strany odsouhlaseno. Klidně se ozvěte a pošlu Vám jinou. Děkuji, Tomáš Martinek, Chrudim
Pane Martinku, sice netuším, proč bych se vás musel ptát před tím, než použiji fotku dostupnou volně na FB, ale, na druhou stranu, co bych pro vás neudělal :)
Obrázek uživatele tomas_vlasta_martinek
#8503 tomas_vlasta_ma... 10. Duben 2019 - 11:59
K obsahu článku se zde vyjadřovat nebudu. Pouze doporučím čtenářům si přečíst raději Dášenku od Čapka, to jsou alespoň pohádky, co se dají číst :)
Obrázek uživatele Heboučký
#8504 Heboučký 10. Duben 2019 - 13:10
tomas_vlasta_martinek: K obsahu článku se zde vyjadřovat nebudu. Pouze doporučím čtenářům si přečíst raději Dášenku od Čapka, to jsou alespoň pohádky, co se dají číst :)
Vyjadřovat se nebudeš, ale přece se vyjadřuješ :)))) Co sem slyšel, tak dalším 4%, totiž, teplým kandidátem na šéfa CHB je nejakej Mirek Novotný. Taky se nám k tomu nevyjadris? :))))
Obrázek uživatele tomas_vlasta_martinek
#8505 tomas_vlasta_ma... 11. Duben 2019 - 8:44
Tyto noviny jsou lepší než Star Wars
Obrázek uživatele Kučerovi
#8508 Kučerovi 15. Duben 2019 - 21:32
Myslím pane Martínku že to Valenta napsal až moc mírně, protože realita byla podstatně horší - stačí si osvěžit paměť, nejen v tisku toho bylo mraky. Valentu moc nemusím a i zde to není OK,ale Vám Martínku nedošlo, že zde nadržoval paradoxně Vám. Osobně se divím, že Kadeřávek snášel útoky více než 2 roky a nedal výpověď dříve. Nedělejte ze sebe slušňáka Martínku, šli jste na to místo přes mrtvoly, vůně koryt byla velká, ale třeba to povedete alespoň tak, jak to šlo doposud (když do toho nebudete moc zasahovat) a možná se stane i zázrak a bude něco lépe. Podotýkám, Kadeřávka osobně neznám a nikdy jsem se s ním nestýkal a dokonalý rozhodně nebyl, stejně jako já nebo Vy. Nakonec stejně by končil, odhaduji krátce před důchodem......
Obrázek uživatele tomas_vlasta_martinek
#8571 tomas_vlasta_ma... 23. Květen 2019 - 10:23
Kučerovi: Myslím pane Martínku že to Valenta napsal až moc mírně, protože realita byla podstatně horší - stačí si osvěžit paměť, nejen v tisku toho bylo mraky. Valentu moc nemusím a i zde to není OK,ale Vám Martínku nedošlo, že zde nadržoval paradoxně Vám. Osobně se divím, že Kadeřávek snášel útoky více než 2 roky a nedal výpověď dříve. Nedělejte ze sebe slušňáka Martínku, šli jste na to místo přes mrtvoly, vůně koryt byla velká, ale třeba to povedete alespoň tak, jak to šlo doposud (když do toho nebudete moc zasahovat) a možná se stane i zázrak a bude něco lépe. Podotýkám, Kadeřávka osobně neznám a nikdy jsem se s ním nestýkal a dokonalý rozhodně nebyl, stejně jako já nebo Vy. Nakonec stejně by končil, odhaduji krátce před důchodem......
Pane Kučerovi, děkuji za zv. Na místo pana Kadeřávka jsem se ani nehlásil, stále nerozumím, co je myšleno těmi koryty. V kultuře se příliš neorientuji, snad jen ve světnici u svého klavíru. Přeji Vám vše dobré, pane Kučeorovi.