Chrudimské noviny Nora Gregorová: „Jak máme věřit Babišovi, když nemůžeme věřit ani jeho buřtům“.

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Nora Gregorová: „Jak máme věřit Babišovi, když nemůžeme věřit ani jeho buřtům“.

Chrudim - Ani hustý a vytrvalý déšť nezabránil Chrudimákům nespokojeným se současnou politickou situací, aby demonstrovali v ještě větším počtu na chrudimském náměstí.
Téměř dvě stovky účastníků demonstrovaly nejenom za svobodnou justici, ale tentokrát i za odstoupení trestně stíhaného předsedy vlády Andreje Babiše. Od roku 1989 se jedná o největší projevy nesouhlasu jak v Chrudimi, tak i v celé České republice.

Oproti minulé demonstraci u pomníku Jana Husa se počet protestujících zvětšil téměř třikrát a stejně tak vzrostl i počet vystupujících.  Se svými projevy tradičně vystoupili Petr Bajgar, Tomáš Lavický, Nora Gregorová a nově se přidal Ivan Baborák. Hlavní organizátor demonstrace Petr Bajgar přečetl zdravici Dagmar Peckové. O chvíli později zaznělo též pozvání na pražskou demonstraci v úterý 4. června.

Deštivý podvečer provázela mezi jednotlivými vstupy improvizovaná pěvecká skupina, která stejně jako protestující občané ignorovala nepřízeň počasí. Chrudim se tak zařadila mezi dvě stovky dalších českých měst, ve kterých lidé dnes brání nezávislost justice a demonstrují proti trestně stíhanému předsedovi vlády Andreji Babišovi.

 

red

Reklama

Obrázek uživatele platek
#8585 platek 28. Květen 2019 - 21:30
:-D ubožáci...však byly volby a většina se vyjádřila jasně...tak si počkejte na další demokratické volby a uvidí se. Tohle už začíná být trapný ;-) Ať žije Babiš a ANO :-)
Obrázek uživatele Heboučký
#8586 Heboučký 28. Květen 2019 - 22:00
platek: :-D ubožáci...však byly volby a většina se vyjádřila jasně...tak si počkejte na další demokratické volby a uvidí se. Tohle už začíná být trapný ;-) Ať žije Babiš a ANO :-)
Dobrý vědět, koho podporujou místní měšťáci. Estébáka, lháře a podvodníka.
Obrázek uživatele platek
#8587 platek 29. Květen 2019 - 4:36
Heboučký: Dobrý vědět, koho podporujou místní měšťáci. Estébáka, lháře a podvodníka.
:-D tak opet a ponekolikate...nejsem u MP ale je sranda ze se daji lidi zblbnout komentari :-D bavim se fakt se bavim :-D
Obrázek uživatele Heboučký
#8588 Heboučký 29. Květen 2019 - 6:10
platek: :-D tak opet a ponekolikate...nejsem u MP ale je sranda ze se daji lidi zblbnout komentari :-D bavim se fakt se bavim :-D
Kdybys byl napíšeš že seš? Těžko. Podporuješ lháře sám seš lhář....
Obrázek uživatele koala
#8589 koala 29. Květen 2019 - 7:39
Podle zoufalého stylu a nenávistných komentářů odhaduji, že koblihám tečou nervy.
Obrázek uživatele Chrudim Ák
#8590 Chrudim Ák 29. Květen 2019 - 11:01
platek: :-D ubožáci...však byly volby a většina se vyjádřila jasně...tak si počkejte na další demokratické volby a uvidí se. Tohle už začíná být trapný ;-) Ať žije Babiš a ANO :-)
přesně tak, proběhly volby a ukázaly, že nadpoloviční většina národa je 30 let od revoluce neschopna svobodného uvažování a ke svému životu potřebuje diktaturu. Proto vyhrála strana s lídrem jenž je prototyp lháře a podvodníka a tyhle kreatury mu to žerou jak jeho koblihy, kdoví čím je sype. jojo, to je ono - ať žije, ty škatulko...
Obrázek uživatele Lennon
#8591 Lennon 29. Květen 2019 - 15:16
Ale, ale, 21,18% je většina?
Obrázek uživatele borůvka
#8592 borůvka 29. Květen 2019 - 17:05
Tak se podívejte na statistiku voleb = hnutí ANO zvítězilo suverénně ve všech městech na Chrudimsku. Prostě takový je fakt !!!
Obrázek uživatele Heboučký
#8593 Heboučký 29. Květen 2019 - 20:41
borůvka: Tak se podívejte na statistiku voleb = hnutí ANO zvítězilo suverénně ve všech městech na Chrudimsku. Prostě takový je fakt !!!
No to komouši svýho času taky žejo....
Obrázek uživatele borůvka
#8596 borůvka 30. Květen 2019 - 17:03
Heboučký: No to komouši svýho času taky žejo....
No tak po roce 89 asi těžko. A je to 30 let...