Chrudimské noviny Víme první: Jak je to aktuálně s McDonald´s u Tesca?

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Víme první: Jak je to aktuálně s McDonald´s u Tesca?

Chrudim – Stavba nových prodejních prostor u OC Tesco pokračuje mílovými kroky. Chrudimáci stále diskutují o tom, co místa zaplní. Článek Chrudimských novin, v němž tyto nejrůznější spekulace hrály prim, patří v poslední době k nejčtenějším.

Shodou okolností to byl jak jeden ze známých facebookových portálů s tématem „aktuálně“ z Chrudimska, tak místní fotograf Jindřich Balous či redakce Chrudimských novin, kdo ve stejný čas řešil stejný kruciální problém – bude u Tesca oblíbená i zatracovaná restaurace McDonald′s?

Chrudimské noviny oslovily tiskového mluvčího Tesca, ale ten, na rozdíl od konkurenčního Penny Marketu, nezaslal žádnou reakci. Stejně dopadli i ostatní tazatelé, kteří se pokusili „vytěžit“ tento zdroj informací. Redakce se proto obrátila na samotný McDonald′s: „V prostorách u OC Tesco v Chrudimi se naši restauraci otevírat nechystáme,“ konstatuje lakonicky PR Coordinator McDonald′s Marcel Valášek a sny mnohých tak tedy stále bude plnit restaurace v Pardubicích.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele chrudimák
#9139 chrudimák 19. Únor 2020 - 9:44
Mcdonald dlouhé roky řešil prostory kolem příjezdu do Chrudimě (kolem Family centra) od Mýta s ohledem na obchvat i s důrazem na to, že v podstatě od Opatovic do Ždírce nebude kromě Kaštanky žádně občerstvení, proto bych se opravdu nedivil, že do míst, které se stanou pouze lokální částí Chrudimě nezavítá .... a za mě jen dobře.
Obrázek uživatele Karel7
#9315 Karel7 20. Duben 2020 - 23:42
Reklama a placená
Obrázek uživatele Jakub Valenta
#9316 Jakub Valenta 21. Duben 2020 - 11:30
Karel7: Reklama a placená
Důkaz k obému máte?