Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 38 týdnů
Chrudim - Jaké to bylo asi překvapení vidět, že na kontě chybí poměrně slušná částka. Okradenou byla žena, jíž se o uvedené  „překvápko“...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Hlinsko - Škodu za 40 tisíc korun za sebou nechal zloděj, který ze tří zaparkovaných nákladních aut ukradl celkem 280 litrů motorové nafty....Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Hlinsko - V sobotu odpoledne se vydal 21letý mladík do jedné z místních prodejen, aby se pokusil odejít odsud bez placení s kradenými...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka začala trestně stíhat 55letého muže z Karvinska, který podváděl a okrádal seniory. Na „triku“ má neoprávněné...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Chrudim – Minulou středu pomohl se zadržením podezřelého pachatele v průmyslové zóně speciálně vycvičený pes. Policie dostala oznámení o vloupání ve...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudimsko – Obávanému zloději, který kradl jízdní kola po celém okrese, bylo 26 let a vydělával si tímto způsobem na drogy. Než ho policie zadržela...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Hlinsko – Desetitisícové město má nejen očkovací centrum, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, protože si tu můžete vybrat ze všech tří vakcín...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim/Hlinsko – Druhé největší město Pardubického kraje dostává od nedalekého Hlinska na frak v mnoha oblastech. Chrudimské noviny nedávno psaly o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Hlinsko/Kladno/Čertovina – Páteční spěch si vyžádal hromadnou dopravní nehodu se zraněním a na několik hodin uzavřenou silnici první třídy číslo 34...Celý článek »