Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 43 týdny
Chrudim - Nejstarší a také nejpůvodnější část městského opevnění se brzy promění ve staveniště. Zachránit historickou památku, která už dlouhé roky...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Zlatá stezka prošla nákladnou rekonstrukcí spolu s Klášterními zahradami převážně z peněz Evropské unie před jedenácti lety za  více...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 hodin
Chrudim – Válka na Ukrajině nekončí. Je tomu spíše naopak, přestože by si mnozí přáli pravý opak. Příliv uprchlíků tak neustává a města hledají...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Prostor za Pardubskou fortnou rozkvetl do krásy. Tiskový úsek o tom hned informoval a přidal i povedené fotografie jak ze zahradnického...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Letos v květnu tomu bylo už deset let, co se veřejnosti slavnostně zpřístupnily Klášterní zahrady a s nimi také turistický okruh „Zlatá...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – O tom, že se policisté stěhují z centra města do průmyslové zóny, ví nejspíše každý. Historická budova na Všehrdově náměstí potřebám...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Dobrý nápad místostarosty Petra Lichtenberga (Chrudimáci) mnozí podnikatelé hbitě využili. Předzahrádky zdarma začínají plnit chodníky a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Brzy to budou dva roky. Dva roky od okamžiku, kdy se nejvyšší velení Policie ČR sešlo v místní průmyslové zóně a slavnostně odstartovalo...Celý článek »