Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 15 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Dvě oznámení o pokusu znásilnění přijali chrudimští policisté během jediného dne. O spolupráci požádali mimo jiné i strážníky...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 hodin
Pardubice – Rekonstrukce nejkvalitnějšího funkcionalistického nádraží s hotelem z období poválečného Československa z roku 1958 pokračuje. ...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončené ve stádiu pokusu. Za dosud nevyjasněných...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Monako – V neděli 5. 9. 2021 je na Monaku připraven již patnáctý ročník Monackého cross maratonu a půlmaratonu, ve kterém znovu uvidíme...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrast – Starosta Vojtěch Krňanský (ANO 2011) zveřejnil potěšující zprávu pro všechny, kteří fandí modernizaci, výstavbě a nechodí pěšky. Staromilci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Pardubice – Nádraží začnou rekonstruovat příští rok tři firmy a na projektu budou pracovat už od listopadu 2020. Zakázku na první etapu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Pardubice – Dnes se u starého pardubického nádraží potkali ministr dopravy Karel Havlíček i generální ředitel Správy železnic Jiří Svoboda, aby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Pardubice – Modernizace železničního uzlu v Pardubicích bude trvat od září 2020 do října 2024, s rozpočtem činícím více než 5 miliard korun. ...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - V měsíci listopadu měla Malá cena Monaka jednoznačného vítěze. Desetikilometrovou trať zvládl naprosto nejlépe pardubický Miloš...Celý článek »