Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 43 týdny
Pardubice – Dva spolu nesouvisející případy. Jeden se odehrál v pátek večer a druhý v sobotu před 18. hodinou. Krajské ředitelství policie...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Vyřešit přetížené autobusy, které „pendlují“ mezi prvním a druhým největším městem Pardubického kraje, není právě jednoduché. Vedení...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Pardubice - Šestnáctiletá slečna, která cestovala městskou hromadnou dopravou, si položila na sedadlo hned za řidičem svůj klarinet v černém...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Pardubice - Neznámý zloděj kolem třetí hodiny odpolední v trolejbusu na trase z Pardubiček - do Polabin nepozorovaně odmontoval čtečku jízdenek...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Pardubice – Na kruhovém objezdu v Trnové se srazily v pátek odpoledne tři trolejbusy s osobním autem. Provoz museli řídit policisté a událost značně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Rada města vzala na vědomí zprávu nezávislého auditora k účetní závěrce za loňský rok, zprávu o vztazích a doporučení dozorčí rady ke...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »