Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – V minulých letech uzavírky doslova sešněrovaly město. Stačí vzpomenout na uzavřenou Palackého třídu. V létě 2020 probíhají ve městě a v...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice - Zdejší kriminálka zjišťuje, kdo se vloupal do rodinného domu, jehož majitelem je myslivec. „Neznámý pachatel se mezi 10. a 13. hodinou...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Seč - Třemošnické policejní oddělení společně s chrudimskou kriminálkou pátrají od pondělí po lupiči, který si z jednoho z místních...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - Profesionální hasiči místní jednotky spolu s dobrovolnými hasiči z Topole, Slatiňan a také Chrudimi zasahovali ve čtvrtek 7....Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Slatiňany - Ze středy na čtvrtek se zatím neznámý lupič vloupal do rodinného domu, zatímco v něm spali manželé. Ti se odebrali ke spánku kolem...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Skuteč - Zdejší policejní oddělení se aktuálně zabývá případem krádeže vloupáním do jednoho z místních rodinných domků, ze kterého si zatím...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Slatiňany/Dražkovice - Před pár dny se chrudimským policistům podařilo ve velmi krátké době objasnit dva případy vloupání, pro něž policejní komisař...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Chrast - Policisté zdejšího obvodního oddělení pátrají po autorovi nápisu „zloděj“ a „dlužník“, kterým „ozdobil“ vrata a fasádu jednoho z ...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Prachovice - Ve čtvrtek ve 20.39 hodin zasahovali profesionální hasiči ze Seče a místní dobrovolní hasiči , také z Načešic a ze Seče u požáru,...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Hlinsko - Od středy se chrudimská kriminálka zabývá vloupáním do jednoho rodinného domu v Hlinsku, odkud si zloděj odnesl čtyři zlaté prsteny a...Celý článek »