Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Ve frašku se pomalu mění soudní tahanice mezi Chrudimskou nemocnicí a primářem gynekologie Františkem Liškou. Poté, co mu bylo přiznáno...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - Vedení nemocnice zastoupené odstupujícím ředitelem Vladimírem Ningerem (ČSSD) kapitulovalo před rozhodnutím soudu, které přiznalo nároky na...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim vlastními silami letos provádí na úřadě dlouho odkládaný personální audit, který měl odhalit nedostatky v pracovních...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 3 hodiny
Pardubický kraj – Ve čtyřech z pěti krajských nemocnic dojde od prosince k omezení provozu. Po včerejší dozorčí radě Nemocnice Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Záchrana chrudimské nemocnice je oblíbeným volebním tématem chrudimských komunálních politiků napříč politickým spektrem. Mluví se o snahách...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Město vypisuje nové výběrové řízení na ředitele a jednatele Městkých lesů Chrudim. Se současným ředitelem se ale dle vyjádření starosty...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Pardubice/Chrudim – O tom, že bývalá primátorka Pardubic Štěpánka Fraňková skončila ve vedení spojených nemocnic Chrudim a Pardubice, ví nejspíše již...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Pardubice/Chrudim - Členové představenstva Nemocnice Pardubického kraje a.s. seznámili v pondělí Radu Pardubického kraje s přijatými...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Místní nemocnice podle všeho v posledních dnech dostává jednu ránu za druhou. Primárně jde o prohraný spor s bývalým primářem Františkem...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Chrudimská nemocnice prošla úspěšně reakreditačním šetřením Spojené akreditační komise (SAK) v souladu s požadovanými akreditačními...Celý článek »