Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 den
Chrudim - Obavy o budoucnost Chrudimské nemocnice, které se objevily poté, co došlo ke spojení všech nemocnic v Pardubickém kraji do jednoho...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Pardubice - Krajští radní se dohodli na tom, že do nemocnic v kraji „nalijí“ více než čtvrt miliardy. Záchranná operace, z níž by měly...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 8 hodin
Chrudim – Vedení Nemocnic Pardubického kraje prý stále počítá s rozvojem Chrudimské nemocnice. Ale z dlouhodobého hlediska ne v takovém rozsahu, jak...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 3 dny
Chrudim – Jednání s hejtmanem Pardubického kraje Martinem Netolickým (3PK), kterého se účastnila i náměstkyně pro oblast zdravotnictví Pardubického...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 4 hodiny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – Nebýt plošného zkazu návštěv Chrudimské nemocnici by asi brzy hrozil personální kolaps. Je na tom s personálem dlouhodobě bídně. Byl tedy...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 3 dny
Pardubický kraj – Zvýšily se mzdy, ale k razantnímu omezení zdravotní péče by podle odhadů některých lékařů a odborářů, mohlo opět dojít možná...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 2 dny
Chrudim – Rentgenové vyšetření už v Chrudimi nebudou provádět pomocí zastaralé skiaskopické sklopné stěny, ale modernějším skiagraficko-...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudim – Přes informace o omezení provozu na jednotlivých oddělení napříč nemocnicemi v Pardubickém kraji se nakonec chrudimská porodnice rodičkám...Celý článek »