Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 47 týdnů
Pardubice - Ve čtvrtek během dne strážníci prověřovali na žádost revizora dopravního podniku totožnost hned čtyř “černých pasažérů“. Provinilci ale...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Že není radno krást ovoce či zeleninu, byť jen za pár kaček, teď už ví několik zlodějů, které jejich počínání vyšlo pěkně draho.  „...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Toaletu z květináče před obchodem si za bílého dne udělal jeden z mladíků čtyřčlenné party, která si to štrádovala po třídě...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Pardubice - Do restaurace na Dukle vyrazil místní 28letý muž, aby se tu do sytosti najedl a napil. Z jídelního a nápojového lístku si vybral, na...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Strážníci přijali prostřednictvím tísňové linky 156 na skupinku, která v krytém garážovém stání nedaleko centra města, jezdila na...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Pardubice - Takřka přímo ke služebně městské policie se rozeběhnul pachatel drobné krádeže. Právě na něj upozornil hlídku pracovník ostrahy, který si...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Dispečer dopravního podniku podal stížnost na prodejce, který na zastávce městské hromadné dopravy prodával jahody. Stánek měl umístěn...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Pardubice - Namol opilý muž si na třídě Míru spletl budovu pošty s veřejnými záchodky. Vůbec mu nevadilo, že tam není žádná mušle, ani to, že...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Pardubice - Do jedné z místních prodejen se vydal 39letý muž, nikoliv však na obvyklý nákup. V jeho plánu bylo napakovat se zbožím a bez...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Pardubice - Strážníci byli voláni do ulice Na Drážce, kde jeden z obyvatelů domu úmyslně rozbil sklo ve vchodových dvéřích. Strážníkům uvedl, že...Celý článek »