Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim – Plánované opravy tří zdejších kašen, které avizovala v minulých dnech místní radnice, připomněly mnohým Chrudimákům, že minimálně jedna z...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Parkování ve městě, to je nekonečný příběh, jenž zdánlivě nemá řešení. Město ve výstavbě parkovacích domů spolehlivě selhává, současná...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Nová barva na zdech Myší díry sotva stačila zaschnout a už se neznámému „umělci“ začalo pozdávat, že je třeba fortnu vylepšit. Nenapadlo ho...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Ulice Na Kopanici byla opět otevřena. Poté, co se A-Z Prezip v bleskovém termínu realizoval výstavbou zábran, došlo i na odstranění plotů a...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Rok a půl byla uzavřena Zlatá stezka, která lemuje severní část městského opevnění. Důvodem uzavírky oblíbené zkratky byla rekonstrukce...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Boj mezi příznivci nejrůznějších sportů připomínalo chvílemi pondělní zasedání městského zastupitelstva. Na programu jednání byly totiž i...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Česká pirátská stranaKrajské sdružení Pardubického krajeZabránění v pořízení videozáznamu ČPS ze zasedání zastupitelstva města ChrudimCelý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Ještě v průběhu konání veřejného zasedání městského zastupitelstva kontaktoval redakci Chrudimských novin předseda zdejší České pirátské...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Chrudimské noviny opět ukázaly, že dokáží ovlivnit nečinnost či liknavost některých městských úředníků. Poté, co v článku upozornily...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Kolik vlastně vydělávají místní politické špičky? To je otázka, která zajímá každého, kdo nahlédne do seznamu uvolněných i neuvolněných...Celý článek »