Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 45 týdnů
Pardubice - Květen je stále v povědomí lidí měsícem, v němž není radno uzavírat manželství. Pověra, že manželství uzavřená v měsíci lásky nekončí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Narodil se nám s mou drahou ženou další syn. Dostal jméno po apoštolovi všech Němců, původně anglosaském misionáři Winfriedovi, dnes známějším jako...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny informovaly, budova takzvané „nové radnice“ bude v příštím roce podrobena důkladné rekonstrukci. Na tom by nebylo...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Mezi nejoblíbenější akce, které místní radnice nabízí, patří nejen vítání občánků, ale také organizování zlatých a diamantových svateb....Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Pardubice - Město má za loňský rok téměř tisícovku nových občánků. Většina z nich přišla na svět v pardubické porodnici a přes 250 se jich narodilo...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Pardubice - Už od prosince si mohou snoubenci plánovat svatbu po celý rok 2014 a vybrat si termín obřadu. Na webu města mají totiž k dispozici...Celý článek »
vydáno před 10 let 49 týdnů
Hlinsko - Počet obyvatel města se v loňském roce snížil. Vyplývá to ze statistiky radnice. Loni se přitom přihlásilo v Hlinsku k trvalému pobytu 160...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Nejoblíbenějšími jmény, které dávali loni rodiče v Chrudimi svým dětem, jsou Adéla a Jan. V chrudimské porodnici se přitom...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Nejoblíbenějšími jmény byly loni v Pardubicích Eliška a Jakub. Kromě 35 Elišek a 51 Jakubů se v pardubické porodnici narodilo dalších...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Pardubice - Obřadní síň na magistrátu přivítá letos svatebčany ve zcela novém hávu. Čeká ji totiž rekonstrukce, kterou si po sedmnácti letech...Celý článek »