Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 25 týdnů
Hlinsko - Policisté zdejšího oddělení se aktuálně zabývají případem, kdy vlezlá a drzá žena nejprve oklamala důchodky a pak jí z bytu sebrala...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Hlinsko - Před časem jsme čtenáře informovali o podvodníkovi, který se nestyděl naslibovat jedené nejmenované firmě nesplnitelné a k tomu ji...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Hlinsko - Ve středu 15. července přibližně čtvrt hodiny před osmou ranní došlo v ulici Pod Rybníčkem k dopravní nehodě, konkrétně ke střetu...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 dny
Chrudim/Hlinsko - Kriminálka pátrá po internetovém podvodníkovi, který dokázal „vysát“ ze soukromého účtu bezmála 92 tisíc korun.Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Pardubice - Na služebnu městské policie v Pernerově ulici se osobně dostavila 86letá žena s tím, že byla na akci v restauraci v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Hlinsko - Policisté zdejšího oddělení trestně začali trestně stíhat 54letého muže hned ze čtyř trestných činů. Sdělení podezření, které si byl...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Pardubice - S podvodnou záminkou tvorby rodokmenu se do bytu 85leté důchodkyně vloudil pro ni zcela neznámý muž. Nejprve u ní zazvonil u venkovních...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim - Ve městě došlo k dalšímu podvodu na bezbranném seniorovi. Místní 77letou důchodkyni totiž navštívila neznámá žena a tvrdila jí,...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Díky své duchapřítomnosti si žena z Pardubic, která čelila podvodu, zachránila jmění ve výši půl milionu korun. Jako obyčejně se v telefonu...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »