Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – V minulých dnech se otevřel pro zákazníky nově zrekonstruovaný hypermarket Albert. Po rychlé třítýdenní přestavbě přivítal zákazníky...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – Každé auto občas potřebuje opláchnout. Nabízí se několik možností, jak dosáhnout kýženého výsledku – buď vzít doma do ruky hadr a kbelík s...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Chrudim - Začátkem července se nešikovnému šoférovi podařilo nacouvat do jedné z lamp na parkovišti chrudimského obchodního domu Albert. Ohnutý...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim - V rámci celorepublikové kampaně pod názvem "Obezřetnost se vyplatí" navštěvuje Policie ČR ve spolupráci se společností Ahold v...Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Chrudim - Jako by snad okolí supermarketu Albert bylo prokleté. Po nepořádku, který zde dělají bezdomovci, nebo nezakrytém kanálu hrozícím úrazem a...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Dobrý den, článek v Chrudimských novinách opět vyvolal další reakci a reálnou nápravu. Lednice, povalující se u Alberta, zmizela. Nepořádek se...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Chrudim - Nenechavost některých nepřizpůsobivých občanů či bezdomovců se nezaměřuje jen na samotné centrum města a Zlatou stezku. Nepořádek dělají...Celý článek »
vydáno před 10 let 40 týdnů
Chrudim - Článek o přerostlých a bujících travinách ve městě, který Chrudimské noviny zveřejnily, vyvolal velkou čtenářskou odezvu. Po celé...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Chrudim - Ve středu krátce po osmé hodině ráno oznámila ostraha supermarketu Albert strážníkům městské policie, že našla v prodejně ztracenou...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - Obyvatelka Hradištní ulice zpozorovala v úterý po 21. hodině z okna svého bytu ve dvoře nedalekého supermarketu Albert podezřelý...Celý článek »