Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 24 týdny 11 hodin
Chrudim – Rada města Chrudim schválila, aby se starosta František Pilný (ANO 2011) a uvolněný radní Aleš Nunvář (Piráti) vydali společně do...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Po několikaleté odmlce přičítané pandemii covid-19 se město Chrudim na popud komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch rozhodlo, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – Politické špičky, na jejichž bedrech leží nelehké břemeno veřejné služby těm, kdo je svými hlasy pozvedli až k místům v místní samosprávě...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Bezradnost a přešlapování na místě. I tak se dá definovat spolupráce, nebo spíše „nespolupráce“ s partnerskými městy. Začalo to už za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – S partnerskými městy je poměrně obtížné pořízení. Jak již Chrudimské noviny několikrát informovaly, bývalá velkolepá spolupráce s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim – Spolupráce s partnerskými městy již několik let připomíná spíše výměnu kulturních zážitků a výpravy za dobrým jídlem a pitím. Inspiraci k...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim – Prakticky celé funkční období minulé vládnoucí koalice bylo v oblasti „partnerská města“ poznamenáno přešlapováním na místě. Tehdejší...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Vyhledávání nových a perspektivních partnerských měst dle všeho vázne. „Na triku“ má tuto agendu šéf komise pro zahraniční vztahy rady...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Partnerská města, která v současné době udržují přátelské kontakty s východočeskými Athénami, zná asi každý. Svidník, Olešnica, Motovu a...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Pohádka s dobrým koncem, nebo náplast na zhrzené srdce opuštěné Holanďany? I takové otázky vyvolává nejnovější uzavřené partnerství mezi...Celý článek »