Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – O prioritách současné radniční koalice hnutí ANO 2011, Chrudimáků, Pirátů a ČSSD bylo napsáno mnoho. Minimálně dvě první zmíněné strany se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim – V otázce projíždění objíždění ucpané ulice Obce Ležáků přes Píšťovy město momentálně poněkud přešlapuje na místě. Řešení je, zdá se, v...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Již měsíc slouží svým uživatelům a městským úředníků mobilní aplikace s názvem „Všímálek“. Po úvodních „dětských nemocech“ se podle všeho...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Chrudimští úředníci často vynikající nevšední pílí, pokud jde o kontrolu občanů. V opačném směru – uskutečňování oprávněných požadavků...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim - Oblíbené téma členů Strany svobodných občanů opět začíná vystrkovat růžky. Chodníky ve městě nejsou v nejlepší kondici, přestože se radnice...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Nejsou to ani dva měsíce, co byla předána veřejnosti do užívání ulice Čs. armády a už se tady objevují první stížnosti na závady, které...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim - Oprava povrchu vozovky v Husově ulici stále nekončí a místním to přidělává vrásky na čele, protože jim zde ubývají parkovací místa....Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Chrudim - Stav chodníků ve městě je dlouhodobě neutěšený. Chrudimská radnice se proto rozhodla investovat peníze ušetřené z několika projektů na...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Chrudim - Pro mnohé kutily a stavebníky je záhadou, co se děje s dlaždicemi a kostkami, které, přestože nejsou poškozené, město z ...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Chrudim - Stav chodníků ve městě je dlouhodobě neutěšený. Své o tom vědí i studenti, kteří den co den procházejí Olbrachtovou ulicí. Právě zde měla...Celý článek »