Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Před sedmou hodinou večerní vyjeli strážníci do Čáslavské ulice, kde se nečekaně setkal pejskař s kocourem, a ten si nepříjemné setkání,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – V pátek vyjeli strážnicí uprostřed noci po stopě drzé posádce auta. Pokud skupinu lidí podle záznamů z městských kamer vypátrají, čeká ji...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Už jen tento pracovní týden a z Chrudimi se projedete v sobotu večer Čáslavskou po kompletně opravené silnici. Od pondělí tady proto...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Cyklisté a cyklistika obecně nemají v kopcovité Chrudimi příliš na růžích ustláno. Nedaleké Pardubice, které leží v „placaté“ polabské...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Chodníky ve městě jsou mnohde ve stavu, který vylučuje užití bez rizika zranění. Příkladem za všechny může být část stezky pro pěší vedoucí...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Chrudim - Loňské letní prázdniny byly ve znamení uzavírek železničních přejezdů. Letos čeká obyvatele města daleko lepší „zábava“, která jim zaručeně...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - Sobotní služba městské policie byla bohatá na zážitky. Tím nejintenzivnějším se stalo bezpochyby krocení hosta restaurace v Čáslavské ulici...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Ve městě je několik lokalit, které se dají označit za problémové a i strážníci městské policie se do nich vydávají radši po dvou. Jedním z...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Čtvrtek 14. dubna se pro strážníky městské policie stal dnem lovu na pobíhajícího pitbulla. Příslušník plemene, jež bývá často neprávem...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Odbor dopravy MěÚ Chrudim zastavil správní řízení proti řidičce, která letos 23. března časně ráno havarovala na náledí v Čáslavské ulici,...Celý článek »