Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – Sotva nám skončily Vánoce, začíná plesová sezóna. Kdo nemá příliš v lásce tanečky v noblesní a často docela chladné atmosféře, jíž přináší...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Čemu mohou být věnovány tipy z přelomu ledna a února? Samozřejmě opět převážně plesům a tancovačkám. Tento poslední víkend je jich v okolí...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Jaro se nezadržitelně blíží. Přestože ještě před několika hodinami to za okny vypadalo jako v době nejhlubší arktické zimy, už tento víkend...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Chrudim - Na víkend nás údajně čeká bohatá sněhová nadílka, takže volba programu pro dva volné dny bude asi jasná. Odklízení sněhu z chodníků...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Chrudim - Plesová sezóna je v plném proudu a každý, kdo je jen o ždibec společenštější, než já sám, jistě už leští lakýrky a zatahuje břicho do...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Chrudim - Je asi zbytečné připomínat, jaká událost poznamená nadcházející víkend. První opravdu přímá volba prezidenta nenechává v klidu nikoho...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 2 dny
Ve středu 14. února se slaví Valentýn, patron zamilovaných. Přišel jako většina svátků z Ameriky. U nás to začínalo v letech před hadrákem. Pamatuji...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Pardubický kraj – Policisté během trvající lovecké sezóny provedli na čtrnácti místech kontroly zbraní a zbrojních průkazů i průkazů zbraní celkem u...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudimsko – Kriminalisté zatím nikoho neobvinili, ale střelná zbraň byla na místě zabavena. Nad tím, co se odehrálo včera v 11:36 nedaleko Hrochova...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Ples Chrudimské besedy, který se bude konat 22. ledna 2021 bude moderovat Iva Kubelková! Ředitel Martin Dytrt nemohl tímto...Celý článek »