Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 27 týdnů
Chrudim - S přibývajícími chladnými dny pomalu přichází i začátek topné sezóny. Hasiči proto připomínají, na co bychom neměli v ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Přestavlky – V rodinném domě začaly ve středu před šestou hodinou ranní šlehat plameny u domovního vstupu z rozvodnice. Na místo se ihned vydaly tři...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudimsko – Kriminalisté zatím nikoho neobvinili, ale střelná zbraň byla na místě zabavena. Nad tím, co se odehrálo včera v 11:36 nedaleko Hrochova...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Hrochův Týnec - V neděli krátce po 19. hodině došlo na silnici číslo I/17 poblíž křižovatky na Nabočany k vážné dopravní nehodě. Na...Celý článek »
vydáno před 10 let 39 týdnů
Chrudim/Hrochův Týnec/Dřenice - Hasiči Pardubického kraje zasahovali od úterní 20. hodiny do středeční šesté hodiny ranní u celkem sedmi událostí. V...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Rosice/Brčekoly - Dnes těsně před třetí hodinou ráno sem vyráželi záchranáři k přiotrávené rodině, která se ve svém domě nadýchala unikajícího oxidu...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Časy - O úterní noci se v této obci na Pardubicku otrávili oxidem uhelnatým z dieselového motoru tři dělníci. Od fatálních následků je...Celý článek »
vydáno před 12 let 17 týdnů
Hrochův Týnec - Chrudimští profesionální hasiči zasahovali ve čtvrtek krátce před 16. hodinou u dopravní nehody osobního automobilu Škoda Fabia a...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudim – U domova seniorů bylo hned po ránu veselo. Hasiče zaměstnávalo vyprošťování auta, které sjelo nedopatřením do řeky Chrudimky. To se...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 5 hodin
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »