Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 22 týdny
Chrudim/Stolany - Malou vesničku, ležící jen několik málo kilometrů od Chrudimi, zná asi každý. Jen málokdo ale tuší, že zde „vládne“ starostka,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim –Výstavní síň Vodních zdrojů Chrudim, U Vodárny 137, prezentuje zajímavý soubor o historii zkoumání Železných hor. Vystaveny jsou mapy tohoto...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Vánoční svátky nejsou jen dny radosti a štěstí. Přihodit se mohou i věci, jež si nikdo nepřeje zažít. V den, kdy slaví svůj svátek svatý...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim/Sobětuchy - Více než dva kilometry silnice mezi Chrudimí a obcí Stolany spojuje modernizovaná komunikace. V uplynulých týdnech dostala...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Páteční hokejové utkání mezi HC Dynamo Pardubice a HC Kometa Brno si vyžádalo zvláštní pozornost. Do bezpečnostního opatření muselo být...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Pardubice/Chrudim - Celkem 11 policistů na motocyklech a další dopravní policisté ve služebních autech v civilním provedení s radary během celého...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Pardubice/Chrudim - Na území celého Pardubického kraje proběhly další z podzimních dopravně bezpečnostních akcí. Kontrala se zaměřila nejenom na...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Pardubice - Nerespektování vyhrazeného pruhu pro autobusy a auta integrovaného záchranného systému neboli „IZS“, by se mohlo mnohým řidičům...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Stolany - Zdejší obecní zastupitelstvo schválilo novou obecní vyhlášku, kterou se s účinností od 10. září zakazuje v obci na základě četných stížnotí...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Pardubice/Chrudim - V Pardubickém kraji proběhla dvoudenní dopravně bezpečnostní akce. V pondělí a úterý vyrazilo převážně na silnice I. a...Celý článek »