Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Pro hasiče se ani během svátků nic nezměnilo. Ke dvěma událostem vyjížděli hasiči o Vánocích i do Chrudimi. V jednom případě museli uhasit...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Každý rok se tato situace opakuje. Specializované firmy, nebo sami zaměstnanci zdejších technických služeb se začátkem jara pouští do „...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Chrudim - Takřka na den přesně po události, která opět rozdělila veřejnost na dva nesmiřitelné tábory, se dočkala Nerudova ulice nových stromů. Po...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Péče o městskou zeleň patří k diskutovaným tématům, která má řadu odpůrců, ale i příznivců. Naposledy o sobě úředníci pečující o...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Chrudim - Zimní měsíce jsou dobou vegetačního klidu, proto město přistupuje k ořezání přerostlých stromů a travin. Probírka se však dělá pouze...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Chrudim - O tom, že příroda se jen tak nevzdává se teď může přesvědčit každý, kdo by snad přišel do Parku Střelnice a prohlédl si nové „broukoviště...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Část lip v Nerudově ulici se podařilo radnici úspěšně zlikvidovat, kmeny byly vzápětí odvezeny do parku Střelnice, kde poslouží...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 hodin
Chrudim - V Nerudově ulici začalo kácení aleje lip. Pracovníci specializované firmy zde za pomoci jeřábu odřezávají postupně větve a poté i celé...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 dnů
Chrudim - Posun v kauze kácení zanedbaných stromů v Nerudově ulici v minulých dnech provedla chrudimská radnice. Po strohých...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Porušuje chrudimská radnice zákon o svobodném přístupu k informacím? Takto se ptala redakce Chrudimských novin na začátku loňského října poté,...Celý článek »