Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 4 týdny
Je pravdou, že sloučením nebo fúzí pěti krajských nemocnic, chcete-li, vnikne jeden velký subjekt s ročním obratem tři a půl miliardy korun. To samo...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Ve čtvrtek má zastupitelstvo Pardubického kraje rozhodnout o tom, zda se pět nemocnic zřizovaných krajem spojí v jeden celek. Výsledkem mají být...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Pardubice/Chrudim - Pardubický kraj vyčlenil letos na takzvané vyrovnávací platby na podporu svých pěti nemocnic téměř 17 milionů korun. Vyplývá to z...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Pardubice - Člen dozorčí rady krajských nemocnic, bývalý člen ODS a Unie svobody, a ministr školství a financí Ivan Pilip se dostal do problémů s...Celý článek »
vydáno před 10 let 39 týdnů
Pardubice/Chrudim - Platby od zdravotních pojišťoven nebudou letos stačit na pokrytí provozu krajských nemocnic. Potvrdil to náměstek hejtmana...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Pardubice/Chrudim - Vedení Pardubického kraje se rozhodlo zastavit prohlubující se ztrátu svých nemocnic a přišlo s řešením, jak ročně...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Jednou z hlavních priorit současné krajské koalice je stabilizace nemocnic akutní lůžkové péče, které jsou ve stoprocentním...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Další kolo jednání mají za sebou kraj, jeho nemocnice a zdravotní pojišťovny. Ty totiž na začátku letošního roku ...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Pardubice - Pacienti se mohou ode dneška až do 20. srpna vyjadřovat k poskytované péči a posuzovat kvalitu zdravotnických služeb na...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Pardubice - Pardubický kraj bude muset zasanovat velkou finanční injekcí chod svých nemocnic, aby se neocitly na pokraji bankrotu. Dohromady do nich...Celý článek »