Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 4 dny
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 4 dny
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – O napadení malého psíka psy z Koželužské ulice Chrudimské i další místní noviny již informovaly. Kauza se dále vyvíjela, prozatím se zdá,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – V současné době se zavírá kdeco. Vláda opět uzavřela velkou většinu obchodů, ve hře jsou i „sváteční provozy“ průmyslových podniků. V...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Otevření nového skateparku se blíží. Radost za šest milionů korun roste do finální podoby jen pár kroků od OC Tesco. Někteří prkýnkáři se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Městská policie situaci nezvládla. Řeč je o uzavřeném příjezdu do Chrudimě Dašickou ulicí. Poté, co není možné využít kruhový objezd Na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Chrudim – Ne každý je spokojen s prací městských úředníků nebo strážníků městské policie. Především „měšťáci“ nezřídka schytají prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Od pondělí 11. května se pro veřejnost otvírá služebna Městské policie Chrudim na Resselově náměstí. Služebna v Revoluční ulici...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Od pondělí 20. dubna se provoz městského úřadu vrací do v podstatě běžného stavu. Omezení úředních hodin, které město zavedlo v souvislosti...Celý článek »