Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 4 týdny
Když chci něco, co mají v regálech blízkého supermarketu, musím mít peníze, za něž bych si to koupil. Pokud peníze nemám, nekoupím si nic. Jak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
ČR/Chrudim – Akci, nad kterou převzal záštitu Výbor pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu Parlamentu ČR, organizuje občanské...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim – Už delší dobu kolují městem zvěsti o nepříjemných pocitech některých občanů z lokality u chrudimského nádraží. Strážníky městské policie...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Většina místních supermarketů nepříliš úspěšně bojuje s parkováním aut těch řidičů, kteří současně nejsou i zákazníky daného obchodu....Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Čas od času jsou zásahy policistů a strážníků spíše úsměvné. Nedáno lapený výtečník, který se rozhodl přilepšit si krádežemi v...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – V minulém týdnu se odehrála nemilá událost, která mezi veřejnost opět přinesla otázky po fungování městské policie. V úterý 6. června o půl...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Poslední říjnový den se strážníci městské policie příliš nezapotili. Řešit museli pouze zloděje, jenž se pokusil krást v Bille, hádku...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Ve městě je několik lokalit, které se dají označit za problémové a i strážníci městské policie se do nich vydávají radši po dvou. Jedním z...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Ani prvního dubna neměli strážníci „na růžích ustláno“ a museli vyjíždět k opilcům, chmatácké mládeži a honili rovněž imaginárního psa v...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Skuteč - Od 1. srpna budou ve skutečských ulicích nově k vidění asistenti prevence kriminality. Ti budou doplňovat hlídky městské policie a pomáhat v...Celý článek »