Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – V minulém týdnu se odehrála nemilá událost, která mezi veřejnost opět přinesla otázky po fungování městské policie. V úterý 6. června o půl...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Chrudim - Naučit sociálně vyloučené obyvatele známých lokalit nedaleko centra města základním pracovním návykům by teď ráda chrudimská radnice. Poté...Celý článek »
vydáno před 12 let 19 týdnů
Chrudim - Město získalo v minulém volebním období od Evropské unie zhruba čtvrt miliardy korun na revitalizaci poměrně velkého území v centru -...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Silvestrovské napadení v Rooseveltově ulici pořádně otřáslo jinak poklidným městem. Strážníci městské policie trestnému činu bohužel...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Novoroční scénář, který se pravidelně opakuje po celé republice, se tentokrát odehrál ve městě Chrudim. V Rooseveltově ulici totiž došlo k...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Dokončované přednádraží je stále předmětem diskusí. Chrudimáci se nejčastěji pozastavují nad tím, že nový mobiliář sice bude oku lahodit,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Většina místních supermarketů nepříliš úspěšně bojuje s parkováním aut těch řidičů, kteří současně nejsou i zákazníky daného obchodu....Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Čas od času jsou zásahy policistů a strážníků spíše úsměvné. Nedáno lapený výtečník, který se rozhodl přilepšit si krádežemi v...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Sobota 19. srpna pro strážníky městské policie sice neznamenala dopadení žádné z celostátně hledaných osob, ale přesto byla jejich služba...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – S kuriózním dotazem se teď obrátil na město jeden z obyvatel domů u místního vlakového nádraží. Někdo z ze sousedů Josefa Skřivánka má...Celý článek »