Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 27 týdnů
Pardubice - Strážníci zdejší městské policie přijali prostřednictvím tísňové linky 156 naléhavé oznámení, že na zábradlí nadjezdu nedaleko...Celý článek »
vydáno před 10 let 38 týdnů
Pardubice - Doslova hororový snímek se kolem 22. hodiny odehrál před zraky návštěvníků zdejšího letního kina. Na plátně se zrovna odvíjel děj filmu...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Pardubice - Krátce po půlnoci volal strážníkům pracovník ostrahy prodejny Albert, že se kolem potuluje cizí pes. Současně se od volajícího dozvěděli...Celý článek »
vydáno před 12 let 14 týdnů
Pardubice - Policie ČR včera zorganizovala na Pardubicku rozsáhlou pátrací akci po 36letém muži, kterého jeho rodina neviděla od 8. ledna. Do akce,...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 1 den
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Kdyby nešel kolem náhodný svědek, který pomohl sebevražedný čin svojí všímavostí a pohotovostí odvrátit, jednalo by se za poslední měsíc...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Skokem z výšky v paneláku na sídlišti U Stadionu ukončil svůj život mladý muž. Stalo se to 1. února právě ve chvíli, kdy se na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »