Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 3 týdny
Chrudim – V sobotu 10. března v 19 hodin se koná v  Divadle Karla Pippicha tradiční koncert kapely Chrpa s názvem Trampské jaro....Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Chrudim – Trampské jaro v Divadle Karla Pippicha začíná v sobotu 9. března v 18 hodin, již dnes můžete zakoupit ale vstupenky. Chrpa...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Na Apríla snad ještě Trampské jaro v chrudimském divadle Karla Pippicha nebylo. Volná místa by se spočítala na prstech. Pozvání domácí kapely Chrpa...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – V sobotu 1. dubna v 18 hodin se sejdou v Divadle Karla Pippicha v Chrudimi všichni příznivci trampských písní. Velká...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Vracím se k poslední akci, která bezpečně plní Pippichovo divadlo. Koncerty trampských písniček. Diváci chodí pravidelně a někteří již hodně pamatují...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Březen prozatím ničím nepřipomíná měsíc, v němž oficiálně započne jaro. Víkend slibuje počasí jako na houpačce, tepla a sluníčka si prý moc...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Začátek března předznamenává rozkvetlé roční období. To folkové jaro se hlásí o slovo v sobotu 7. března v 18 hodin. Chrudimským...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Víkend klepe na dveře, přívětivě slibuje, zima prsty stahuje. Počasí jak na houpačce, vybízí snad ke koupačce? Slunce nám den prodlouží,...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim – Přestože místní kino ohlásilo svůj kolaps a na filmy si tak můžete zajet nejlépe do Pardubic – ne že by bylo o co stát – možností, jak...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - V sobotu 5. března v 19 hodin si můžete poslechnout tradičně dobře vybranou trampskou muziku, kterou do Divadla Karla Pippicha na...Celý článek »