Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 48 týdnů 2 dny
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Chrudim – Manitou Železné hory se stal ve městě již tradicí. Tradicí se však v souvislosti s těmito cyklistickými závody stalo i setkávání s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Takzvanou „spanilou jízdu“ několikahlavého stáda motorkářů nešlo v sobotu přehlédnout. Vyznavači jedné stopy se přihnali od Slatiňan,...Celý článek »
vydáno před 5 let 34 týdny
Chrudim – Ze soboty 28. července na neděli 29. července měli někteří obyvatelé města o nedobrovolnou „zábavu“ postaráno. Po zdejších silnicích se...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Pardubice/Chrudim - Na úvod týdne proběhla napříč celým krajem dopravně bezpečnostní akce, do které se zapojily téměř tři desítky policistů.Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Prezidentovi Černých jezdců z Rakouska pardubický soud jeho dosavadní trest prodloužil. Z šesti měsíců odnětí svobody na osm. Beze změny...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Pardubice - Proti rozhodnutí zdejšího okresního soudu si podali odpor dva ze čtyř obviněných motorkářů z rakouského gangu Black Riders, kteří...Celý článek »