Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Parkování v těsném sousedství Tyršova náměstí, respektive sportovní haly, nelze považovat za ideální. To ví nejspíše každý obyvatel města....Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Bezohlednost, s níž někteří řidiči řídí a parkují své vozy, je bezednou studnicí lidské malosti a arogance. Především šoféři silnějších a...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 hodiny
Chrudim – Zatímco dopravní policisté řeší množící se dopravní nehody v okolí města, strážníci městské policie nemohou nechat bez odezvy třeba řádění...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – V úterý 17. ledna si strážníci městské policie příliš vzrušení neužili. Služba ten den byla zcela obyčejná a všední. Došlo tedy na...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Sobota 8. října nebyla jen dnem voleb do krajského zastupitelstva, ale také dnem víkendové služby strážníků městské policie. Žádné velké...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Strážníci městské policie jsou často nespravedlivě obviňováni z toho, že pouze vybírají pokuty za špatné parkování a na jinou činnost jim...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - To, co se děje už několik měsíců v Olbrachtově ulici, hraničí prý doslova s troufalostí. Řidiči tady odstavují svá vozidla těsně u chodníku...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - Bezohlednost některých řidičů nezná mezí a nic na tom nemění ani fakt, že jsou držiteli takzvané „oranžové karty“. Ta se vydává například...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Parkování v centru města je evergreenem, který se pravidelně vrací, řeší, a přesto je reálné řešení stále v nedohlednu. Poté, co radnice...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Diskuse o probíhající rekonstrukci lokality pod nádražím spolu s tím, jak úpravy postupují, nekončí. Naopak, jak mizí parkovací místa,...Celý článek »