Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Před 18. hodinou vyrážela hlídka zdejšího policejního oddělení na jednu z místních ubytoven, kde po předchozí slovní výměně názorů...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Hlinsko - V neděli krátce před druhou hodinou ranní byla policejní hlídka přivolána k místní restauraci Rokáč. Právě před ní měl dle...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Hlinsko/Skuteč - Dveře záchytky se netrhly, když tam policisté z uvedených měst dopravili v rozmezí několika málo hodin hned dva opilce. Nejprve...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Hlinsko - Policistům zdejšího oddělení se odpoledne dostala informace o opilci, který se měl povalovat na trávě u jednoho z tamních domů....Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Skuteč - Osmadvacetiletý muž posilněný alkoholem napadal slovně ve společném obydlí svoji o sedm let mladší družku. Při slovním napadání jí měl i...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Hlinsko/Skuteč/Hroubovice - Celkem třikrát jeli během nedělní noci policisté z Hlinska a ze Skutče na záchytku do Pardubic se třemi opilci....Celý článek »
vydáno před 8 let 8 týdnů
Hlinsko - Zdejší policie aktuálně stíhá 22letého muže, který neunesl rozchod se svou přítelkyní a že si našla novou známost.Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrast - Čtyřiačtyřicetiletý muž se rozhodl, že navštíví svou matku. Návštěva se ve finále nevydařila. Pro svou opilost a agresivitu skončil nakonec...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Nasavrky - Policejní oddělení v Chrasti se aktuálně zabývá případem opilce, jenž se nechoval dle podmínek sjednaných s nájemcem bytu, v...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Pardubice - Jednu z prodejen se v pátek třináctého rozhodl navštívit 54letý muž. Na nakupování si ale vybral ne příliš šťastný čas.Celý článek »