Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Půl roku poté, co Chrudimské noviny upozornily na uzavřenou restauraci Na Hájence v lesích u Rabštejnské Lhoty, je všechno jinak. Oblíbený...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim/Rabštejnská Lhota - „Kauza Hájenka“, kterou Chrudimské noviny v minulém týdnu otevřely, přitáhla nebývalé množství čtenářů. Článek samotný...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim - Nezisková organizace zve na III. reprezentační ples Chrudimské Benátky, který se koná v pátek 23. února od 20 hodin ve Velkém sále...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - Víkend plný masopustů a především ve znamení pokračující plesové sezóny je před námi. Protože ale slibuje i hezké počasí, určitě se vyplatí...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Chrudim - Lednové tipy na víkendové akce se nemohou týkat ničeho jiného, než plesů a tancovaček. Ano, po roce jsou tady opět večery plné vyšňořených...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Chrudim - Sezóna klíšťat je v plném proudu, protože jim současné vlhké a teplé počasí nesmírně svědčí. Šéfka protiepidemického odboru...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Chrudim - Jarní oteplování s sebou přineslo hrozbu, na kterou mohou mnozí doplatit svým zdravím. To hrozbou jsou klíšťata, kterých je ...Celý článek »